Mit árul el a személyiségedről a számodra legszimpibb Kardashian-Jenner lány?

Mutass rá, kivel ülnél le egy lattéra, és megmondjuk, mit jelent mindez a személyiségedre nézve.

Mit árul el a személyiségedről a számodra legszimpibb Kardashian-Jenner lány?

Kim Kardashian

Született központi karakter vagy, aki nélkül nincs buli, de még egy barátnős Netflixezős este sem nagyon. Utálsz egyedül lenni, és köszönöd, részedről semmi szükség magányos feltöltődésre. Te ugyanis csak akkor érzed jól magad, amikor a társaságod visszajelzéséből azt szűröd le, mennyire fontos és nélkülözhetetlen vagy.

Kim Kardashian GIF by KUWTK - Find & Share on GIPHY

Khloé Kardashian

A környezeted többsége magabiztosnak, sőt néha kifejezetten harsánynak lát, de aki igazán közel áll hozzád, az pontosan tudja, mennyire érzékeny is vagy valójában. Hatalmas a szíved, amiben bérelt helye van a barátaidnak és a családodnak, méghozzá súlyozás és különösebb sorrend nélkül. Mások öröme pont olyan fontos neked, mintha a sajátod lenne, sőt néha hajlamos vagy arra, hogy magad elé helyezd a szeretteidet.

Khloe Kardashian GIF by Bunim/Murray Productions - Find & Share on GIPHY

Kourtney Kardashian

Jól érzed magad a háttérben, mert nincs szükséged arra, hogy folyamatosan a középpontban küzdj a pozitív visszajelzésért. Türelmes vagy, lojális, és a végsőkig kitartasz a döntéseid mellett. Viszont nem érdemes visszaélni a türelmeddel, mert ha valaki felhúz, módszeres bosszúhadjáratot indítasz ellene.

Sassy Keeping Up With The Kardashians GIF by KUWTK - Find & Share on GIPHY

Kylie Jenner

Gyakran az az érzésed, hogy amint kiteszed a lábad egy szobából, máris kibeszélnek? Vagy épp nagyon kevés barátod van, viszont annál többen húzzák az orroukat, amint megjelensz a színen? Ez azért van, mert a siker és az előrejutás minden porcikádban ott van, és élsz is a lehetőségeiddel. Sok az irigyed? Fogd fel úgy, hogy valamit nagyon, de nagyon jól csinálsz!

Kylie Jenner Megan GIF by Cardi B - Find & Share on GIPHY

Kendall Jenner

Van benned valami, ami zsigerből szimpatikus és vonzó az emberek zömének. Nem görcsölsz sokat a megjelenéseden, a munkahelyeden sem veszel semmit feleslegesen a szívedre, pont ezért leng körül valami igazán chill vibe. Kapaszkodj, de ez a finom lazaság minden sikered alapja, legyen szó emberi kapcsolatokról, pasikról, és karrierről.

Keeping Up With The Kardashians GIF by E! - Find & Share on GIPHY

Még több

Sztárhírek