OMG: mi történik Miley Cyrus hajával?

Nem nagyon találjuk rá a szavakat.

OMG: mi történik Miley Cyrus hajával?

Talán nem túlzás kijelenteni, hogy a mullet, vagyis más néven a Bundesliga haj a világ egyik legcikisebb fruzirája… És mégis, 2020-ban újabb és újabb celeb dönt úgy, hogy kipróbálja ezt az igencsak megosztó hajtrendet (mint például Billie Eilish).

A mullet-fazon egyik legnagyobb rajongója pedig kétségkívül Miley Cyrus, aki még tavaly ősszel döntött úgy, hogy dögös hosszú haját Bundesliga frizkóra cseréli. Akkor még egészen visszafogott volt a sztárcsaj frizurája, az elmúlt hónapok során azonban egyre többet és többet vágatott belőle, mostanra pedig eljutottunk oda, hogy Miley haja egészen megdöbbentő formát ölt.

Az egykori Hannah Montana néhány napja posztolta ki az alábbi fekete-fehér videót magáról, amin jól látható, hogy a haja drasztikusan rövidebb lett. Bár a mullet fazon nyomokban még mindig felismerhető, de hogy pontosan milyen frizura is akarna ez lenni, arról fogalmunk sincs.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Miley Cyrus (@mileycyrus) által megosztott bejegyzés, Szept 17., 2020, időpont: 1:20 (PDT időzóna szerint)

A videóból úgy tűnik, hogy Mileynak nagyon is tetszik a végeredmény, mi azonban egy kicsit tanácstalanok vagyunk. Vajon innen merre fog tovább indulni? Elkezdi visszanöveszteni? Vagy Britney Spears után szabadon fog egy borotvát és egyszerűen az egész fejét kopaszra nyírja?

Még több

Sztárhírek