Végre kiderült, mit gondol a királyi család a The Crown nevű sorozatról

Róluk szól, de vajon örülnek neki?

Végre kiderült, mit gondol a királyi család a The Crown nevű sorozatról

A The Crown sorozat a Netflix egyik legtöbbet emlegetett produkciója, aminek az az oka, hogy a sztori a királyi család életét mutatja be. Hamarosan már a negyedik évad jön, ebben pedig Diana hercegnő karaktere is megelevenedik.

Ezzel kapcsolatban korábban arról írtunk, Vilmos herceg nagyon nem örül neki, attól fél, édesanyját rossz színben tüntetik majd fel. Nem mindenki vélekedik azonban ugyanígy a sorozatról, az unokatesója, Eugénia hercegnő állítólag kimondottan szereti.

Ezt a Margit hercegnőt alakító Vanessa Kirby árulta el a HELLO! magazinnak, ő pedig egy barátjától hallotta, mit gondol a hercegnő.

„Az egyik barátom egy olyan partira volt hivatalos, ahol nem ismert senkit, ezért csatlakozott egy társasághoz, akik épp a sorozatról beszélgettek. Egy lány azt mondta, nagyon szereti a The Crown-t, ahogy a nagymamája is. Lassan esett le a barátomnak, hogy a lány Eugénia hercegnő, a nagyi pedig maga a királynő” – mesélte boldogan Vanessa.

Az ismerős szerint Eugénia nem látott ugyan minden részt, de úgy gondolja, nagyon szép a látvány, jó a zene és nem sértő, ahogy a családja megjelenik. A királynő ennél azért kritikusabb, neki is sok minden tetszik ugyan, de nem örül annak, hogy jó pár esemény túl lett dramatizálva.

Még több

Sztárhírek