Zendaya történelmet írt!

Ilyen fiatalon ez még egyetlen nőnek sem sikerült korábban!

Zendaya történelmet írt!

A mindössze 24 éves Zendaya történelmet írt a 2020-as Emmy-gálán, ugyanis ő vihette haza idén a legjobb színésznőnek járó díjat az Eufória című tinidráma sorozatnak köszönhetően. És kapaszkodj, mert ezzel ő lett minden idők legfiatalabb női sztárja, aki megkapta ezt az elismerést.

„Tudom, hogy nagyon fura érzés ilyen időkben ünnepelni, de szeretném elmondani, hogy van remény a fiatalokban odakint. Tudom, hogy a sorozatunk nem mindig tűnik a legjobb példának, de van remény a fiatalok számára. Csak azt szeretném mondani minden társamnak, aki az utcákon dolgozik, hogy látlak és csodállak titeket, köszönöm, köszönöm nagyon-nagyon! Ez az egész olyan… Oké, köszönöm!” – mondta elcsukló hangon Zendaya, aki már meg is változtatta Instán a profilképét – naná, hogy az élete legfontosabb pillanatát megörökítő fotóra. (Imádjuk, imádjuk, imádjuk!)

A színésznő amúgy elképesztően vagány szettet választott az online Emmy-gálára, felül egy strasszokkal kikövezett ujjatlan topot viselt, alulra pedig egy hosszú, pöttyös szoknyát vett fel. Az összhatás így egyszerre volt nőies, fiatalos, belevaló, mégis elegáns.

Zendaya kategóriájában egyébként olyan nagy sztárok voltak jelölve, mint például Jennifer Aniston, aki a Morning Show-ban alakított nagyot, vagy Sandra Oh, aki a Killing Eve-vel vonta ismét magára a figyelmet.

Még több

Sztárhírek