6 női szuperhős, akiből erőt meríthetsz egy nehéz időszakban

Durván indult a szeptembered? Inspirálódj a legmenőbb csodanőktől!

6 női szuperhős, akiből erőt meríthetsz egy nehéz időszakban

Marvel Kapitány

Oké, egészen 2019-ig kellett várni, hogy a Marvel végre női szuperhőst tegyen főszerepbe, de megérte, mert Carol Denvers szerepében Brie Larson maga a két lábon járó (repülő) motiváció.

Wonder Woman

Már nem kell sokat várni, hogy végre, VÉGRE láthasd Gal Gadotot arany WW szerkóban a vásznon. Miért imádjuk és ad instant energialöketet minden egyes alkalommal Diana? Mert gyönyörű, szupererős, igazi amazon és a legnagyobb ereje a szívében rejlik. Btw Halloweenra sem utolsó jelmezválasztásként.

Fekete Özvegy

Natasha Romanoff, az egykori ügynök, aki Thor, Hulk és a többi A-listás szuperhős pasi mellett menti meg a világot. Egy képkocka a filmekből, ahol szerepel és azonnal azt érzed, hogy mindenre képes vagy. Kérdés még, hogy azonnal megnézed majd a filmet, ha egyszer a mozikba kerül? Már csak azért is megéri, mert Budapesten forgatták a javát.

Mera

Lehet, hogy Aquaman a sztori sztárja, de nem jutna túl messzire, ha nem lenne mellette Mera. Tapasztalatával és erejével simán lemossa (szó szerint) a színről az összes gonosztevőt.

Macskanő

Egy ideig azt gondolod, hogy a rossz oldalon áll, de kiderül, hogy a szíve mindig megelőzi az önző érdekeit. Nem meglepő, hogy a legsötétebb szuperhős, Batman is meglátja benne a fényt.

Gamora

Egyszerre vicces és bátor, igazi mai belevaló laza csaj, aki átlát a srácok bénázásán. Egyértelműen ő a jó fej lány a szomszéd galaxisból.

Még több

Sztárhírek