A legjobb filmek az őszi kuckózáshoz

Forrócsoki, takaró és az 5 film egyike: kész is a tökéletes őszi este!

A legjobb filmek az őszi kuckózáshoz

Tőrbe ejtve

Most tekintsünk el attól, hogy Chris Evansről miért beszéltünk mostanában, és fókuszáljunk arra, ami igazán lényeges: a sztár egyszerűen ellopja a show-t minden jelenetben, amiben feltűnik! Chris fantasztikus alakításán kívül ez az izgalmas krimi alapból szuper szórakozás. Plusz, egyértelműen őszi film: Chris kötött pulcsijánál nincs kényelmesebb őszi ruhadarab!

Időről időre

Az Időről időre egy olyan srácról szól, aki időutazás segítségével találja meg a Nagy Ő-t. Később családot alapítanak, a srác pedig rájön, valójában mi is az értelme a különös képességének. Az egyik legszívmelengetőbb film valaha, szóval instant ez válik a lehető legjobb választássá, ha egy romantikus, bekuckózós estét töltenél el a pasiddal.

Harry és Sally

Ha egy klasszikusra vágysz, ami ráadásul az egyik legjobb romkom is, alap, hogy a Harry és Sally a te filmed! A két főszereplő kapcsolata New York gyönyörű, őszi háttere előtt válik barátságból szerelemmé. A mozi pedig nemcsak a pasizáshoz, de egy New York-i kiruccanáshoz is azonnal meghozza a kedved.

Portré a lángoló fiatal lányról

A film, amit mindenkinek látnia kéne! A gyönyörű szerelmi történet olyan magával ragadó és tüzes, hogy talán arra a takaróra és forrócsokira sem lesz szükséged mozizás közben. Ellenben a Portré a lángoló fiatal lányról a szuperhideg és szeles francia partvidéki helyszínen játszódik, úgyhogy egyúttal az őszies hangulatot is könnyedén megteremti. Mi kell még?

Holt költők társasága

Az őszről mindig az iskolakezdés jut eszedbe? Ha nosztalgiáznál kicsit a sulis éveidről, nézd meg Robin Williams megható és inspiráló filmjét, a Holt költők társaságát. Ebben a színészlegenda egy szokatlan, de annál zseniálisabb tanárt alakít, aki mindent megtenne a diákjaiért és akit a tanítványai is épp annyira imádnak.

Még több

Sztárhírek