Apa lett a You sztárja

Gratulálunk!

Apa lett a You sztárja

Domino Kirke és Penn Badgley első gyereke augusztus 11-én jött a világra, amiről a büszke szülők csak a napokban posztoltak. „Az ő szív alakú otthona” – osztotta meg a méhlepénye lenyomatát az anyuka, aki februárban árulta el, hogy kisbabát vár a You sztárjától. A bébi kisfiú lett, és természetesen rengeteg köszöntést kapott kommentben.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Domino Kirke-Badgley (@domino_kirke) által megosztott bejegyzés, Szept 20., 2020, időpont: 2:35 (PDT időzóna szerint)

Domino egyébként énekesnő és dúla is egyben, aki nemrég azt is megosztotta követőivel, hogy két vetélése volt egymás után, mielőtt a bébivel megfogant: „Már nem bíztam többé a testemben, elkezdtem elfogadni, hogy ennyi volt. Mint dúla, mindent láttam és hallottam már. Felemészt, hogy szeretettel szakadjak el a veszteségektől, amiknél jelen voltam, és a saját élményemmel foglalkozzak” – mondta, majd hozzátette: Amikor 25 évesen voltam terhes, semmit sem tudtam. Nem voltam tagja a közösségnek. Boldog tudatlanságban éltem a szülés rejtelmeivel kapcsolatban. Most, 10 év tapasztalattal a hátam mögött őrzöm a közösséget és a tudást, amit kaptam.”

Penn és Domino 2014-ben szerettek egymásba és 2017-ben házasodtak össze. Az énekesnőnek már egy fia, Cassius Riley, aki 2009-ben született, és imádja a mostohaapját.

Még több

Sztárhírek