Durva, mit gondolt valójában Diana Károly hercegről

Szerinte ezért nem működött a házasságuk.

Durva, mit gondolt valójában Diana Károly hercegről

Egy királyi életrajzíró, Ingrid Seward nemrég úgy döntött, könyvet ír a királynő férjéről, Fülöp hercegről. Ebben persze nem csupán a herceg életével foglalkozik, kitért például arra is, mit tudott meg arról, hogyan viszonyult Diana hercegnő férjéhez, gyermekei apjához, Károly herceghez.

Ingrid szerint a szívek királynője úgy gondolta, Károly érzéseit már a születésekor „elfojtották”, nem tanították meg az érzései kifejezésére, csak arra „hogyan fogjon kezet másokkal”.

Diana hercegő szerint férjét nem vette körül az a fajta szerető és meleg otthon, ami egy gyermek megfelelő érzelmi fejlődéséhez amúgy szükséges lenne. Mivel élete első percétől ő volt a korona elsőszámú várományosa, csak erre nevelték, semmi mással nem törődtek.

Bár a királynő nagyon szereti a gyermekeit, a hagyományokat náluk is előrébb sorolja, ezért igazán ő sem állt Károly mellé, amikor szüksége lett volna rá.

Apukája, Fülöp herceg pedig kimondottan kemény volt vele, azt akarta, hogy sokkal kevésbé legyen érzékeny a világ dolgaira. Károly és az apja között ezért rengeteg feszültség volt, a trónörökös soha nem is titkolta, többször nyilatkozott róla.

Diana hercegnő ezek miatt úgy gondolta, ha Károly normálisabb gyerekkort élhet meg, a házasságuk sem siklik félre, mert nem küzdöttek volna annyit az érzelmekkel. Pont ezért igyekezett Vilmossal és Harryvel egészen másképp csinálni

Még több

Sztárhírek