Harry hercegnek új frizurája lett

Egy videóban villantotta meg.

Harry hercegnek új frizurája lett

A 36 éves Harry herceg a napokban videoüzenetet küldött a nepáli gurkháknak, azoknak a különleges katonáknak, akik 200 éven keresztül harcoltak a britek oldalán. 2020-ban is lett volna egy őket támogató jótékonysági esemény, a COVID-19 miatt azonban a szervezők, a The Gurka Welfare Trust and Oxfam, úgy döntöttek, online tartják meg.

Ebben vett részt a herceg, aki évekkel ezelőtt személyesen találkozott a különleges alakulat pár tagjával. A felvételen őket méltatta, majd kifejezte, szívből támogatja őket és ügyeiket a mai napig.

Sok fan azonban nem a szavaira figyelt, hanem arra, hogy Harry herceg levágatta a haját. Diana hercegnő kisebbik fia a szokásosnál rövidebb frizurával mutatkozott, amin nagyon sokan meglepődtek. A többség azt gondolja, nem szimpla újítási vágy miatt változtatott a herceg, hanem azért, mert a királyi család férfitagjait is komolyan sújtja a kopaszodás.

Vilmos herceg például már csaknem teljesen elveszítette a haját, pedig fiatalon hosszú, szőke tincsei voltak, akár anyukájának. Bármiért is döntött Harry herceg az új frizkó mellett, jó ötlet volt, hiszen jól áll neki a rövidebb hossz.

Biztos, Meghan sem bánja!

Még több

Sztárhírek