Hatalmas hibát követtek el az Emmy-gálán

Sokkolta a rajongókat a baki.

Hatalmas hibát követtek el az Emmy-gálán

A hétvégén megrendezték az idei, elképesztően szokatlan Emmy-gálát (a nyertesek listáját ide kattintva megnézheted), és ahogy a díjátadókon általában, ezúttal is volt egy rész, amikor a mostanában elhunytakról emlékeztek meg.

Az In Memoriam képei között viszont egy valaki fájóan hiányzott: Kobe Bryant. Igaz, hogy a helikopter-balesetben elhunyt sztár kosaras volt és Prime Time Emmy-díjra (vagyis az Emmy most megtartott, televíziós díjára) nem jelölték, de Sport Emmy-t viszont nyert. Méghozzá a Dear Basketball című animációs rövidfilmjével, amiért nem mellesleg Oscart is kapott – az Akadémia pedig nem felejtett el megemlékezni a sportlegendáról. (Igaz, hogy az idei gálán ezzel szemben két elhunyt színész nem jelent meg a szegmensben: Luke Perry és Cameron Boyce, de ez most más téma…)

De hogy még sértőbb legyen Kobe hiánya, az egész estét a The Staples Centerből közvetítették. Itt játszik a Lakers, ennek a csapatnak volt a tagja a kosaras. Így érthető, ha a rajongók kiakadtak:

  • „Meglepő, hogy Kobe Bryant nem volt benne az In Memoriam-részben. Értem, hogy nem konkrétan a televíziós iparban dolgozott, de NBA-sztárként mégis erős tévés jelenléte volt.”
  • „Mi?! Nem emlékeznek meg Kobe Bryantről?! Folyton a tévében szerepelt!”
  • „Még mindig várok az In Memoriam második felvonására, ahol olyan emberek, mint Kobe Bryant is feltűnnek…”

Sajnos azonban nem ez volt az első ilyen eset: a nyáron az MTV Music Awards is kihagyta az idén elvesztett sztárok listájáról az amerikai ikont.

Még több

Sztárhírek