Kiderült, hol szeret vásárolni Katalin hercegné

Kimondottan élvezi, ha ő viheti haza a nagybevásárlást.

Kiderült, hol szeret vásárolni Katalin hercegné

Ki gondolná, hogy a royalok, akiknek óriási udvartartása van, szeretnek olyan dolgokat maguk intézni, mint a nagybevásárlás? Pedig így van, ez ráadásul Katalin hercegnére a legjellemzőbb. Ennek oka az lehet, hogy ő 2011-es esküvőjéig civil volt, hétköznapi életet élt Kate Middleton néven. Valószínűleg hiányoznak neki az „unalmas, szürke” mindennapok, ezért bukkan fel újra és újra különböző bevásárlóközpontokban.

Legutóbb 2020. márciusában lehetett nyilvános helyen látni, akkor egy Sainsbury’s-be tért be kislányával, Charlotte hercegnővel. Egy másik vásárló, Kate Carter egészen ledöbbent, de persze nagy örült nekik.

„A gyerekeivel jött és nagyon csinos volt. Gyönyörű volt, ahogy a gyerekei is. Annyira szépen viselkedtek!” – áradozott akkor Kate Carter.

Egy royal szakértő, Danielle Stacey a HELLO! magazinnak elmondta, nincs ebben semmi meglepő, hisz ők is emberek.

„Annak ellenére, hogy a hercegnek és hercegnének házvezetője van, aki gondoskodik a háztartásról, már Vilmost és Katalint is lehetett élelmiszerboltban látni, olyanok voltak, akár egy teljesen átlagos pár.

A szerelmesek az egyetemi éveik alatt rendszeresen jártak együtt bevásárolni, Kate-et pedig alig egy héttel az esküvője után látták betérni egy Waitrose-ba 2011-ben” – tette hozzá Stacey.

Már tudod, hová kell benézned, ha Londonban jársz!

Még több

Sztárhírek