Kim Kardashian el akar válni a férjétől

Csak a megfelelő pillanatra vár…

Nagyon úgy tűnik, hogy Kim Kardashiannál végleg betelt a pohár, a legfrissebb infók szerint ugyanis a valóságshow sztár el akar válni Kanye Westtől. A döntését pedig – valljuk be – meg lehet érteni…

A 2020-as év nem volt könnyű Kimnek. Kezdődött minden azzal, hogy a koronavírus miatti karantén elrendelése után gyakorlatilag egyedül kellett gondoskodnia 4 gyerekéről, mivel férje, Kanye West inkább a kreatív energiáinak kiélésével volt elfoglalva. Az igazi őrület azonban a nyár közepén indult be, amikor Kanye bejelentette, hogy indul az elnökválasztáson. Az egyik kampánybeszéde során aztán a rapper teljesen kikelt magából és zokogva mesélte el nagyközönség előtt, hogy ő és Kim majdnem elvetették kislányukat, North-ot.

Már ez a húzása is kiverte a biztosítékot Kimnél, a helyzetet pedig csak tovább rontotta, hogy a beszéde után Kanye Twitteren is ámokfutásba kezdett. Fenyegetni kezdte feleségét és annak családját, és azt állította, hogy évek óta el akar már válni Kimtől.

Mindeközben Kim próbált higgadt maradni, és egy nyilatkozatot is kiadott, amiben leírta, hogy Kanye bipoláris zavarral küzd, ezért mindenkitől megértést és együttérzést vár.

Az együttérzésből azonban úgy tűnik mostanra Kim is kifogyott, a The Sun forrásai szerint ugyanis a Kardashian-lány már azt tervezi, hogy mikor tudná beadni a válást.  Sőt, a Page Six szerint valójában már minden el van döntve, viszont Kim szeretné megvárni, hogy férjének véget érjen ez a jelenlegi bipoláris epizódja, hogy akkor indítsa el a folyamatot, amikor Kanye is józanul tud gondolkodni.

Még több

Sztárhírek