Sosem találod ki, hogyan becézi Archie-t a királyi család

Hihetetlenül cuki sztori következik!

Sosem találod ki, hogyan becézi Archie-t a királyi család

Mióta Meghan és Harry lemondtak az összes királyi kötelezettségükről, ráadásul még Angliából is elköltöztek, szinte minden egyes nap cikkezik róluk a sajtó. Emiatt picit talán már úgy érezzük, mintha a királyi család szappanoperája egy fancy valóság show lenne, ahol mindig történik valami botrányos.

Most viszont végre egy igazán aranyos hír látott napvilágot, Harry ugyanis nemrég ünnepelte a születésnapját, ennek kapcsán pedig videó chatelt Erzsébet királynővel és Károly herceggel. A virtuális családi bulira pedig persze hivatalos volt Meghan, és közös kifiuk, Archie is, aki nagyon élvezte a dolgot, a nagypapa pedig még egy cuki becenevet is adott a legkisebb royalnak. A The Sun forrása szerint Károly „Pa” néven szólította a Archie-t, aminek a kisfiú hihetetlenül örült.

„Harry elmondta a családjának, hogy mennyire hiányoznak neki. Meghan sütött egy tortát, amit Harry a videó chat közben fújt el, a legaranyosabb része pedig az volt, hogy a kis Archie is besegített a gyertyák elfújásában! – mondta a forrás, majd azt is megjegyezte, hogy Katalin és Vilmos nem vett részt az ünneplésben:

„Kínos volt, hogy Harry testvére és felesége nem csatlakoztak a videó chathez…”

Az viszont továbbra is érdekel minket, hogy vajon mit jelent a Pa” becenév! Kommentben várjuk az ötleteket!

Még több

Sztárhírek