Zendaya elárult egy titkot az Eufória folytatásáról

Ha te is imádod a sorozatot, akkor olvass tovább!

Zendaya elárult egy titkot az Eufória folytatásáról

Sajnos a koronavírus miatt hosszú hónapokra leálltak a forgatások Hollywoodban, így szinte minden film és sorozat bemutatási ideje csúszik.

Így van ezzel az HBO-n hatalmas sikerrel futó Eufória is, aminek az első évada olyan telitalálat volt, hogy Zendaya néhány nappal ezelőtt a legfiatalabb színésznőként vehette át a legjobb női főszereplőnek járó Emmy-díjat. A sztár természetesen hihetetlenül örült a megtiszteltetésnek, aki ráadásul ezzel még Jennifer Anistont is maga mögé utasította.

A díjátadó után ráadásul még egy szuper hírrel is szoltál a színésznő a rajongóknak, akik persze mind arra kíváncsiak, hogy mikorra várható a sorozat második évada. Zendaya elárulta, hogy a koronavírus miatt sajnos 2021 vége előtt nincs rá esély, hogy elinduljon az Eufória, sőt, még az is lehet, hogy 2022-re csúszik. Szerencsére azonban jó hírrel is tudott szolgálni, ugyanis állítólag a stáb felvett néhány átvezető epizódot, amelyek sem az első, sem a második évadhoz tartozik, így összekötő részekként is lehet rájuk tekinteni.

Azt sajnos pontosan nem tudjuk, hogy ez mit jelent, de valószínűleg összegző, akár visszatekintő részek lesznek, néhány főszereplő részvételével. Az viszont tuti, hogy bármiről is legyen szó, a fanok imádni fogják, hiszen a valódi premierig még nagyon sokat kell várni, így ezekkel a részekkel kicsit könnyebb lesz kibírni a második évadig…

via GIPHY

Még több

Sztárhírek