12 jel, hogy mérgező kapcsolatban élsz

Évek óta a másik feled a srác, és úgy érzed, nélküle semmi értelme nincs az életednek. Ha az alábbi jelekből legalább 8-at tapasztalsz, sajnos az a rossz hírünk, hogy nincs túl sok értelme a kapcsolatotoknak.

12 jel, hogy mérgező kapcsolatban élsz

1. Téged hibáztat – mindenért. És imád úgy beállítani téged, mint az első számú közellenséget, magát pedig úgy, mint egy áldozatot, akinek olyan vizenyős és ártatlan szemei vannak, mint bármelyik cuki Disney-hősnek.

2. Soha nem mondaná ki, hogy vége, mert még csak véletlenül sem akar ő a rosszfiú lenni a sztoriban. Ezt a szerepet inkább meghagyja neked.

3. Manipulál, manipulál, manipulál. Olyannyira, hogy már azt sem tudod, hol ér véget a saját véleményed, és hol kezdődik az övé.

4. Versenyben tart akkor is, amikor már rég kapcsolatban vagytok. Szemrebbenés nélkül mesél róla, ha egy csaj flörtölni próbál vele, csakhogy érezd, milyen szerencsés vagy, hogy most épp melletted pihen meg.

5. Úgy érzed, meg kell változnod, hogy ő is jól érezze magát a kapcsolatban. És nem csak apróságokban, kardinális fordulatokat vár el tőled, míg ő úgy tökéletes, ahogy van.

6. Kibeszél a haverjaival, és meg is osztja veled, mit gondolnak rólad a srácok. Még akkor is, ha az nem feltétlenül szép.

7. Az első nagyobb vita után felnéz az Instára vagy a Facebookra, és elkezdi like-olgatni a közös lányismerőseitek fotóját, mert tudja, mennyire fáj neked.

8. Úgy próbál meg motiválni az alakoddal, a munkáddal, vagy bármi mással kapcsolatban, hogy a kolléganőivel vagy az exeivel példálózik.

9. Utálja a családodat, kritizálja a barátaidat, és bénának tartja a haverjaidat. Így ültök otthon (mert neki nyilvánvalóan nincsenek barátai), és távolról bámuljátok az életet.

10. Úgy pattintja le magáról a dilemmáidat, mint Amerika Kapitány páncélja a rosszfiúkat. De miért is érzi úgy, hogy minden problémáddal egyedül kell megküzdened?

11. Kifiguráz vita közben, hogy sebezhetőnek és jelentéktelennek érezd magad mellette, ő pedig gond nélkül kerekedjen feléd.

12. Azzal próbál elég szexet kicsikarni – akkor is, ha épp olyan időszakot éltek, amikor ez nem is olyan magától értetődő –, hogy a fejedhez vágja, ha tőled nem kapja meg, kénytelen lesz mással beérni.

Még több

Sztárhírek