6 ritkán látott fotó Katalintól és Vilmosról, ami a házasságuk előtt készült

Láttad már róluk ezeket a cuki képeket? Fogadjunk, hogy nem!

6 ritkán látott fotó Katalintól és Vilmosról, ami a házasságuk előtt készült

A diplomaosztó – 2005. június 23.

Katalin hercegné és Vilmos herceg ugyanarra az egyetemre, a St. Andrews-ra járt, itt ismerkedtek meg egymással a kétezres évek elején. Eleinte barátok voltak, de a hercegnek nagyon tetszett a lány, ezért udvarolni kezdett neki. Valamivel később egymásba szerettek.

US Getty Images

Eton Old Boys focimeccs – 2006. március

Katalin hercegné a húgával, Pippa Middletonnal látogatott ki erre a meccsre, amin Vilmos is játszott. Ugye, milyen cukik voltak a fiatal szerelmesek?

US Getty Images

Six Nations rögbi meccs – 2007. február

2007-re Katalin hercegné már teljesen a királyi család része volt, annak ellenére, hogy az esküvőre még jó pár évet várnia kellett. Ekkor egyik legjobb barátja már egy ideje szerelme öccse, Harry herceg volt. Annyira édesek voltak így együtt, hárman!

US Getty Images

Cheltenham Horse Racing Festival – 2007. március

Ezen az eseményen Katalin és Vilmos kettesben jelentek meg, sokat dumcsiztak a trónörökös unokatesójával, Zara Phillips-szel.

US Getty Images

Síelés Klostersben – 2008. március

Ez volt az első olyan közös üdülésük, amelyiken megörökítették őket, a hírek szerint Vilmos herceg ennek egy cseppet sem örült. Ekkor ébredt rá, mindent meg kell tennie annak érdekében, hogy megóvja kedvesét a lesifotósoktól.

US Getty Images

RAF diplomaosztó – 2008. április

Ez a kép közvetlenül Vilmos herceg RAF diplomaosztója után készült. A fanok azért szeretik, már egyrészt Katalinon látszik, mennyire büszke, másrészt, ezen a képen már tényleg olyan, akár egy hercegnő.

US Getty Images

Még több

Sztárhírek