Ez zajlott valójában Brad Pitt és Jennifer Aniston közös forgatásának kulisszái mögött

Mennyire volt valódi Hollywood legnagyobb pillanata a közelmúltban?

Ez zajlott valójában Brad Pitt és Jennifer Aniston közös forgatásának kulisszái mögött

Jennifer Aniston és Brad Pitt álomkapcsolata igazi rémálommá vált, amikor képbe került Angelina Jolie. Mázli, érzelmi intelligencia, vagy karma, de nagyon úgy tűnik, Jennifer túllépett élete legnagyobb sérelmén, és kapcsolatuk újra kiegyensúlyozott Braddel. Mármint baráti szinten. (Ha lemaradtál volna róla, a színésznek komolyan barátnője van, aki pont úgy néz ki, mint Angelina Jolie, csak fiatalabb kiadásban, és már maga mögött is tudhat egy elég frappáns beszólást Angelina felé.)

Na de vissza Bradhez és Jenhez: valószínűleg te is találkoztál azzal a felvétellel, amin az egykori páros együtt szerepel a Fast Times At Ridgemont High online olvasópróbáján (a COVID-érában úgy tűnik, ez eléggé bevett műfaj.) De hogy mi is történt pontosan ezen az ominózus próbán, és hogyan élte meg az ex-házasápár? Egyáltalán: hogyan alakult, hogy végül mindketten részt vettek benne?

Mindezekre egy Podcast adott választ, melynek vendége Dane Cook, az olvasópróba hostja volt. Dane elmondásából kiderül, hogy először Jennifer csöppent a projektbe, tehát amikor Bradet felkérték, ő pedig igent mondott, tisztában volt vele, hogy mivel jár a munka, de egyáltalán nem volt ellen kifogása.

Dane szerint minden, amit a netezők láttak, valós volt: semmi dráma, semmi szemforgatás, egyszerűen két ember elkötelezett és profi munkája, aki minden körülmények között kihozza magából a legtöbbet, régi sérelmek ide vagy oda.

Még több

Sztárhírek