Ez a 3 csillagjegy a legviccesebb

Mellettük lehetetlen unatkozni!

Ez a 3 csillagjegy a legviccesebb

Mérleg

A Mérleg akkor érzi magát igazán elemében, ha nagy társaságban van. Imád a középpontban lenni, lételeme a szórakoztatás, ami jól is megy neki, mert okos, kreatív és vicces. Igazi bohóc, aki még attól sem riad vissza, hogy saját magát parodizálja ki, csak hogy mindenki nevessen körülötte. Vele vagy rajta, az már mindegy…

Ikrek

Az Ikrek is akkor érzi jól magát, ha a társaságában mindenki jókedvű, nagyokat nevet. Ha kell, ezért bármit bevet, akár még vicceket is mesél. Kifinomult érzéke van ahhoz, hogy másokon viccelődjön, de úgy, hogy az ne vegye sértésnek a beszólást, sőt. Valószínűleg azért működik ez nála, mert az öniróniától sem riad vissza, és ő maga is jól veszi a cikizést.

Nyilas

A Nyilasok intelligensek és kreatívak, ami a tökéletes kombója a zseniális humorérzéknek. Ráadásul örök optimisták, akik mindig mindenben meglátják a pozitívumot. Mindenre van egy szellemes megjegyzésük, de a történetmesélésben még jobbak! Még egy átlagosnak tűnő sztorit is képesek úgy elmesélni (oké, némileg kiszínezve), hogy az egész társaság könnyesre röhögje magát közben.

Még több

Sztárhírek