Ezért viccelődik most az egész net Robert Pattinsonon

Te láttad már a Mindig az ördöggel című új filmjét a Netflixen?

Ezért viccelődik most az egész net Robert Pattinsonon

Végre kijött a Netflixen a Mindig az ördöggel című pszichothriller, amit már csak azért is vártunk annyira, mert olyan pasik játszanak benne, mint Tom Holland, Robert Pattinson, Sebastian Stan és Bill Skarsgård.

A film a hivatalos leírás szerint a második világháború utáni Ohióban játszódik, ahol „egy szentségtelen pap (Robert Pattinson), egy furcsa pár (Jason Clarke és Riely Keough), valamint egy tisztességtelen seriff (Sebastian Stan) – gyűlnek össze a fiatal Arvin Russell (Tom Holland) körül, miközben ő a saját és családja életét fenyegető ördögi erőkkel küzd.”

Amellett, hogy a Donald Ray Pollock azonos című regényéből adaptált sztori nagyon izgalmasnak és magával ragadónak hangzik, plusz ilyen fantasztikus színészek szerepelnek benne, van még valami, ami miatt kihagyhatatlannak tűnik a Mindig az ördöggel. Azok, akik látták már ugyanis a filmet, nem képesek túllépni Robert Pattinson délies kiejtésén.

Ugyan abban mindenki egyetértett, hogy ezzel megszületett a Netflix legparább gonosztevője, de az akcentusról már megoszlottak a vélemények. Volt, aki imádta, mert szerinte a szupervontatott beszédmód tökéletesen illett a karakterhez, mások kevésbé: szerintük nem ártott volna a jó öreg Robnak egy akcentus coach (amit a sztár amúgy visszautasított). De a legtöbben egyszerűen csak meglátták benne a poénlehetőséget, és elárasztották mémekkel a netet.

„Robert Pattinson menedzsere, miután meghallotta Robot beszélni a Mindig az ördöggelben.”

„Tényleg el tudom képzelni, ahogy Robert Pattinson egyedül ül egy sötét szobában és gyakorolgatja a kis délies akcentusát.”

„Így jelentkezik Robert Pattinson minden szerepre, ahol őrül akcentust kell csinálnia.”

„Pontosan így hangzik Robert Pattinson kiejtése a Mindig az ördöggelben.”

Még több

Sztárhírek