Hátborzongató dolog derült ki Meghan és Harry esküvőjéről

Az amerikai lelkész, aki összeadta őket, egészen váratlan dolgot mondott, hogy mit hallott a ceremónia közben.

Hátborzongató dolog derült ki Meghan és Harry esküvőjéről

Michael Curry amerikai lelkész azután lett igazán ismert, hogy összeadta Harry herceget és Meghan Markle-t. Már az is szokatlan volt, hogy egy brit hercegi esküvőn egy amerikai lelkész vezényelje le a ceremóniát, az pedig pláne, hogy utána gospeleket is énekeltek és kicsit karizmatikus egyház-hangulata lett a dolognak.

Curry a hírnevet kihasználva könyvet írt, ennek kapcsán pedig interjúkat is adott, többek közt a People magazinnak. Itt beszélt arról is, hogy az esküvőn úgy érezte, rabszolgák szellemeit hallja.

„Emlékszem, hogy volt, mintha éreztem volna a helyen a rabszolgák jelenlétét. Nem akarok babonásnak tűnni, de mintha aznap hallottam volna a hangjukat” – mondta a lelkész, aki ezt az élményt nyilván arra alapozza, hogy Meghan végülis rabszolgák leszármazottja, aki beházasodott a brit királyi családba.

„Az, hogy mindez megtörténhetett, a remény jele. Hogy egy olyasvalaki, aki szolgaságba taszított emberek leszármazottja, még az is lehet, hogy a brit rabszolgakereskedelem áldozatinak leszármazottja, most ott volt Anglia királynője előtt, aki hallhatta a rabszolgák egyik dalát – utalt itt az esküvőn elhangzott egyik gospelre.

via GIPHY

Még több

Sztárhírek