Jessie J az új zenéjében teregette ki a Channing Tatummal való kapcsolatát

Most kiderül, mi lehetett a szakításuk oka!

Jessie J az új zenéjében teregette ki a Channing Tatummal való kapcsolatát

Úgy néz ki, Jessie J dalban írta meg, milyen volt a szakításokkal és békülésekkel teli kapcsolata Channing Tatummal, amiben felfedte azt is, mégis mi romlott meg köztük. Legalábbis a Sun szerint, mivel a magazin úgy értesült, hogy az énekesnő új dala, a Simply in Love teljes mértékben a volt pasijáról szól.

Jessie egyébként múlt évben adta elő először a dalt (ami várhatóan az új albumán is rajta lesz), amikor a pár szétment egy időre. A szám szövegéből pedig kiderült, hogy valószínűleg túl gyorsan haladt a kapcsolatuk, ez lehetett a probléma.

Ilyen mondatokat olvashatsz ugyanis, ha csekkolod a dalszöveget:

  • „You’re always dreaming about tomorrow, and I’m still overthinking yesterday.”  („Folyton a jövőről álmodsz, én meg még mindig a tegnapot gondolom túl.”)
  • „Where you go I know I want to follow, let’s make a promise on today.” („Ahová mész, követni akarlak, tegyünk most ígéretet.”)
  • „Take it slow, baby steps, so we don’t ruin what comes next. Just be still, just stay calm, so we’re not rushing what we are. Pressure off, just have fun, it’s not a race, no need to run. If it’s forever, let’s just simply be in love.” („Lassíts, apró lépésekben haladjunk, hogy ne rontsuk el, ami vár ránk. Maradj így, nyugodtan, ne siessünk. Nincs nyomás, csak szórakozzunk, ez nem egy verseny, nem kell futni. Ha örökre szól, akkor csak simán légy szerelmes.”)

A Sun azt is megírta, hogy Jessie egy Instagram Live alkalmával beavatta a rajongókat a Simply in Love keletkezésének hátterébe: „arról írtam ezt a dalt, amikor találkozol valakivel, és fénysebességre kapcsolsz. Néha a sietség tönkre teheti az alapot, amire egy kapcsolatnak szüksége van, ami csak annyit jelent, hogy lazítasz és élvezed a pillanatot.”

Csak hogy emlékeztessünk: Jessie és Channing legutóbb idén áprilisban szakítottak. De eredetileg 2018 októberében kezdtek el randizni, miután a színész elvált Jenna Dewantól. Egy év múlva szétmentek, néhány hónap múlva újra összejöttek, majd megint szakítottak.

Még több

Sztárhírek