Újraindul a Jóbarátok, de nem úgy, ahogy gondolod

Nem, most nem a reunionről van szó.

Újraindul a Jóbarátok, de nem úgy, ahogy gondolod

Tudjuk, hogy alig várod már, hogy a Jóbarátok eredeti szereplői végre újra összeálljanak arra a bizonyos extra epizódra. De sajnos erre még várnod kell, hiszen a koronavírus miatt nincs sok esély rá, hogy egyhamar egy stúdióban üljenek a kedvenceid. Úgyhogy most egy másik különkiadásról lesz szó!

Az egyik pozitív hozadéka a járványnak egyértelműen az, hogy a sztárok Zoomon keresztül különböző jótékonysági projektekben vesznek részt – gondolunk itt például Jennifer Aniston és Brad Pitt instant ikonikussá vált Változó világ-forgatókönyv felolvasására. Így rebootolták most a Jóbarátokat egyetlen, szuperkülönleges rész erejéig.

Az egyik legnépszerűbb részt, a harmadik évad Senki sincs készen című epizódját játszották el újra. Tudod, ez az a rész, amikor Rosséknak egy jótékonysági estre kellene időben odaérniük a múzeumba. Csakhogy Monica a volt pasijával, Richarddal van elfoglalva, Rachel nem tudja eldönteni, mit vegyen fel, Phoebenek humuszfoltos lesz a ruhája, Chandler és Joey pedig egy fotelen vitatkoznak.

Viszont most nem az eredeti stáb olvasta fel a szöveget – ezúttal fekete színészek alakították a hat jóbarátot! Így egyúttal azt is megmutatták, milyen lett volna a sorozat, ha már eleve kellően sokszínűvé tették volna a stábot. Most tehát ilyen fantasztikus színészekből állt össze a társaság: Rosst a Rólunk szólból is ismert Sterling K. Brown alakította, a felesége, Ryan Bathe volt Rachel, a 911 L.A. sztárja, Aisha Hinds játszotta Monicát, Phoebet Uzo Aduba, aki épp most nyert Emmy-díjat a Mrs. Americában nyújtott alakításáért, Joey-t és Chandlert pedig a Bizonytalan és a Hollywood sztárjai, Kendrick Sampson és Jeremy Pope formálták meg. Reméljük, ez a Zoom-olvasópróba is felkerül a Youtube-ra, hogy mindenki megnézhesse!

Még több

Sztárhírek