4 apróság, amitől egy pasi mindennél jobban vágyik majd rád

Ha ezeket beveted, biztosan sikerrel jársz!

4 apróság, amitől egy pasi mindennél jobban vágyik majd rád

Csábítás 101

Mi az, amivel soha nem fogsz tudni mellélőni és garantáltan feltüzeli a pasit? Hát te magad! Villantsd meg az alakod a következő módszerrel, és le fog esni a srác álla: próbálj meg minél jobban S-alakot formázni a testeddel úgy, hogy kitolod a csípőd, kissé megdöntöd a fejed, a vállaidat is picit aszimmetrikussá teszed és ahol csak tudod, hangsúlyozod a vonalaid. Ha fokozni szeretnéd a hatást, nézz egyenesen a szemébe, aztán vidd a tekinteted a vállára, le a testén, majd gyorsan vissza a szemébe. Ne lepődj meg, ha egyik pillanatról a másikra lekerül rólad a ruha!

A varázsszó

Bár mindenki imádja a cuki becézéseket, van egyetlen szó, ami villámcsapásként éri, akárhányszor meghallja tőled. Mondd ki a nevét! Ezzel ugyanis azt üzened neki, hogy csak rá gondolsz, ő jár a fejedben, ezt pedig imádják tudni a férfiak. A nyilvános helyeken úgy a legkönnyebb szexizni, ha lazán elejted a nevét beszélgetés közben úgy, hogy egy kis szünetet tartasz előtte és utána. De hancúrozás közben is érdemes bedobni, hiszen rögtön 1000%-ban rád fog koncentrálni!

Zsebtolvaj

Sose becsüld le egy váratlan érintés erejét! Mostantól próbáld meg kifigyelni a lehetőségeket, amikor „véletlenül” hozzáérhetsz. Például: ne kérd el tőle a kulcsait, hanem nyúlj a zsebébe, lassan tapogasd ki (a kulcsot, te kis huncut) és vedd ki. Vagy: ne kérd a sót, hanem úgy nyúlj át érte az asztalon, hogy a bőröd súrolja a karját. Egy zsúfolt helyen pedig ne sétálj el mellette csak úgy, hanem – igen, kitaláltad – érj hozzá finoman a popsiddal egy pillanatra.

A változás jó

A férfiaknak feltűnik, ha valami újdonság van rajtad, a felfedezés pedig újra és újra még vonzóbbá tesz téged a szemében. Persze nyilván pasi-kompatibilis változásról van szó, amit ő is észrevesz. Ez lehet például az, ha leváltod a kedvenc farmerod egy szexi miniszoknyára, látványosan magasabb sarkú cipőbe bújsz, vagy épp „elfelejtesz” melltartót felvenni.

Még több

Sztárhírek