2020.09.24.@ 12.09

„Biszexuális vagyok, de eddig csak férfiakkal jártam”

Mi van, ha egy pasival jársz, de bejön egy nő? Lépsz vagy maradsz?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

„Biszexuális vagyok, de eddig csak férfiakkal jártam”

„Ha egész eddigi életedben csak férfiakkal jártál, honnan tudod, hogy biszexuális vagy?”– teszik fel a kérdést azoknak a nőknek, akik ugyan nem heteróként azonosítják az identitásukat, mégis csak fiúkkal jártak eddig. A dilemmát a történetét most megosztó Lexi is átélte már, hiszen hiába tudja, hogy a szexualitás a vonzódásról és a vágyról szól, nem pedig arról, hogy mit csinálsz és kivel, de IRL nem mindig ez a tapasztalat. Sőt, néha ő maga is felteszi a kérdést saját magának. Még akkor is, ha 12 éves kora óta biszexuálisnak vallja magát.

„Tudom, hogy voltak lányok, akik tetszettek kislánykoromban, de a nők mégsem kerültek játékba tiniként. Nem találkoztam soha olyan lánnyal, aki más lányok iránt érdeklődne. Egyszer-kétszer azért kavartam, csókolóztam csajokkal, de mindig bulikban és részégen, majd soha semmi nem lett belőle. 15 évesen aztán összejöttem egy korombeli fiúval, akivel 5 évig együtt voltunk, szóval mindezt mélyen eltemettem magamban”– kezdi Lexi.

Most, 25 évesen viszont elkezdett azon tűnődni, vajon mit is jelent számára a biszexualitása. „Amikor fiatalabb voltam, részben azért mondtam a srácoknak, hogy biszex vagyok, mert azt gondoltam, szexibbnek fognak találni. Szimplán csak nekik akartam kedvezni.” 

De a mostani barátja, akivel már 4 éve járnak, teljesen más. „Ő az első, aki tiszteletben tartja az identitásomat, és nem próbálkozott be, hogy csinálhatjuk-e hármasban”– Lexi szerint ez az elfogadás segített neki is úgy érezni, hogy a szexualitása egy autentikus része az identitásának, amit  jobban fel kell fedeznie.

„Rájöttem, hogy mélyebben meg szeretném ismerni ezt a részemet. Mivel már a fél életemben ezt éreztem, ezért ha nem most, mikor?” De mivel Lexi a pasiját sem akarja elveszíteni, ezért először nyitott kapcsolatot javasolt neki. „A barátom egyértelművé tette, hogy nála a nyitott kapcsolat nem játszik. Úgyhogy beszélgettünk, és végül megmondtam neki, hogy tartsunk szünetet. Nagyon nehéz volt, de azt mondta, hogy teljesen megérti és jogos kérés a részemről.”

A pár épp most egyezett meg a fél éves szünetben, hogy Lexi nőkkel is randizhasson. Bár ő és a barátja most még szeretnének újra összejönni, Lexi nem tudja, mit hoz a jövő. „Optimista vagyok, de ideges is. Minél gyorsabban túl akarok esni az első meleg szexuális élményemen, hogy ne legyen olyan ijesztő. Nem tudom elképzelni, hogy hat hónapot azzal töltök, hogy különböző nőkkel fekszem le, aztán meg úgy fogom érezni, hogy oké, ezt kiadtam magamból. Viszont ha valaha is férfi mellett kötök ki, akkor az a barátom lesz. De azt hiszem, meg kell látnunk, ki leszek fél év múlva.”

Lexi úgy érzi, hogy most fontosabb számára, mint eddig valaha, hogy lányokkal is randizzon. „Tudom, hogy biszex vagyok és tudom, hogy ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy kötelező nőkkel is járnom. De hazudnék, ha azt mondanám, hogy a tény, hogy eddig csak pasijaim voltak, nem ingatott meg abban, hogy így címkézzem fel magam.”

Címkék: biszex biszexuális biszexualitás őszinte vallomás szexuális identitás szexualitás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

6 híresség, akiről nem tudtad, hogy HIV-fertőzött

6 híresség, akiről nem tudtad, hogy HIV-fertőzött

Ők azok, akik voltak annyira bátrak, hogy felvállalták a világ előtt betegségüket.

Anya lett a Harry Potter sztárja, őszintén mesélt a szülés nehézségeiről

Ideje, hogy koccintsunk egy jó vajsörrel – de legalább egy sütőtökös lattéval!

7 sztár, akit mindenki tininek néz, pedig már rég felnőtt

Simán elmennek kamaszoknak is bármilyen filmben vagy sorozatban.

A királynő többé nem bízik Harryben és Meghanben?

Egy új könyv miatt derült fény erre a kínos titokra...

Így érezte magát Lily James a botrányos fotók megjelenésekor

Egyre zavarosabb a helyzet a színésznő és Dominic West viszonyával kapcsolatban.

Kit Harington felesége teljesen tönkretette a színész haját

Ő a felelős azért, ami a sztár loknijaival történt!

OMG: Robert Pattinson már az esküvőjét tervezi?

Suki Waterhouse hamarosan Mrs. Pattinson lesz?

Itt a fotó, amivel Vilmos szándékosan akarta megbántani Harryt

Háááááát, nem csodálkozunk, hogy összeszorult Harry gyomra, amikor meglátta…

Kim Kardashian könnyek között beszélt a halálfélelemről

Erről nagyon ritkán beszél, most mégis megtette.

Hihetetlen, mit szúrtak ki a fanok Meghan legújabb fotóján

Diana hercegnő is érintett a dologban.

Valójában ezért ért véget a Kardashian-show

Új, ismeretlen világ vár ránk?

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?