Brad Pitt nagyon kiakadt a rajongókra

Mi lenne, ha végre elfogadná mindenki, hogy tizenöt év telt el a szakításuk óta, és erőszakkal vegyes könyörgéssel nem lesznek újra egy pár Jennifer Anistonnal?

Brad Pitt nagyon kiakadt a rajongókra

Több mint tizenöt év telt el Jennifer Aniston és Brad Pitt válása óta, és több év telt el azóta is, hogy a színész szakított Angelina Jolie-val. Ennek ellenére – vagy talán épp ezért – a rajongók továbbra sem tudnak leszakadni arról a témáról, hogy Brad és Jennifer egy szép napon talán újra egy pár lesznek. A hangulatot csak fokozta, hogy a Fast Times at Ridgemont High olvasópróbáján, ha online is, de találkoztak és együtt dolgoztak. Ez bővebben azt jelenti, hogy mindketten felolvastak részleteket ugyanabból a műből.

És bár ez tényleg csak munka volt, a fél világ hirtelen nagyon izgatott lett, hogy talán ezzel felcsillant a remény arra, hogy Brad és Jennifer ismét egy pár legyenek. Na és ez az, amiből már nagyon elege van a színésznek – teljesen érthető módon. Az Us Weekly azt írja, ő és Jennifer idővel végül megtanulta kezelni a helyzetet, és inkább nevetnek a pletykákon, miszerint ismét együtt lennének, vagy összeházasodtak, netán már a harmadik közös gyermeküket várják…

Szóval ideje mindenkinek elfogadni, hogy 15 évvel a szakításuk és válásuk után Brad Pitt és Jennifer Aniston nem fognak újra összejönni, kizárólag barátok és kollégák. Szóval hagyjuk, hogy Aniston a Jóbarátok-reuinon projekttel foglalkozzon, Pitt pedig az új barátnőjével.

Még több

Sztárhírek