Ez a nő lett volna eredetileg Rachel a Jóbarátokban

Rá tuti nem gondoltál volna!

Ez a nő lett volna eredetileg Rachel a Jóbarátokban

Az megvan, hogy a Jóbarátokban a Ross ex-feleségét játszó színésznőt se szó se beszéd kicserélték egyik részről a másikra? Az Anita Barone-t váltó Jane Sibbett viszont eredetileg nem Ben anyukáját alakította volna!

via GIPHY

A színésznő most ugyanis elmesélte, hogy eredetileg a hat főszereplő egyikére kérték fel. „Konkrétan Rachel lettem volna, de nem szeretem elmondani az embereknek Jennifer Aniston miatt. Senki nem tudta volna olyan fantasztikusan játszani Rachelt, mint Jen”– dobta le a bombát Jane, majd azt is elárulta, miért utasította vissza a szerepet.

Nem, nem Jennifer miatt, hanem azért, mert terhes volt. „Megkérdeztem az ügynökeimet, hogy elmondták-e a producereknek, hogy várandós vagyok. Azt felelték, hogy majd később közlik velük, én meg ragaszkodtam hozzá, hogy legyünk őszinték. Úgyhogy végül a producerek nyilván szóltak, hogy nagy pocakkal nem fog működni a dolog.”

Jane hozzátette, hogy egyáltalán nem bánja, hiszen „Jennifer tényleg tökéletesen formálta meg a karaktert.” Úgyhogy a színésznő végül Carolként került a Jóbarátokba, és ha hiszed, ha nem, összesen csupán 15 epizódban jelent meg! Jane Jessica Hechttel együtt szerepelt a sorozatban, aki Carol barátnőjét, Susant alakította. Akivel végül is a második évadban össze is házasodtak, ez pedig a Rosst alakító David Schwimmer szerint extra kivételesnek számított akkoriban.

Még több

Sztárhírek