Katalin nyakláncának nagyon megható jelentése van

Hihetetlenül cuki, csekkold le!

Katalin nyakláncának nagyon megható jelentése van

A 38 éves Katalin hercegné nemrég tért vissza vidéki otthonából Londonba a családjával, hogy újra elkezdjen személyesen eseményekre járni. Persze ezeken az alkalmakon nagyon szigorú járványügyi szabályok vannak érvényben, zárt térben kötelező a maszk, nincs kézfogás és mindenkinek tartania kell a másiktól a kellő távolságot.

A szigorítások ellenére a hercegné pár napja nagyon jól érezte magát, amikor a szervezetei által támogatott édesanyákkal és gyerekeikkel találkozhatott egy meseszép kertben. Kate ráadásul egy extra cuki szettet választott, fehér felsőt és rózsaszín szivarnadrágot viselt vászoncipővel.

A sasszemű fanok azonban mást is kiszúrtak: egy arany nyakláncot, rajta három medállal, amiken a G,C,L betűk szerepeltek. Egyértelmű, mit jelentenek, ugye? Hát, persze, hogy Györgyre, Charlotte-ra és Lajosra utalnak!

US Getty Images

Nem ez volt amúgy az egyetlen lánc a nyakában, royal szakértők megfejtették, hogy a másik egy körülbelül 40 ezer Ft-ot érő szépség az ékszerüzletből. Vajon Vilmos hercegtől kapta őket?

Több, mint valószínű, mert Vilmos és Harry is nagyon fontosnak tartja, hogy meseszép ékszerekkel kápráztassa el feleségét. Meghan például ennek köszönheti, hogy mostanra már elképesztően extra a jegygyűrűje!

Még több

Sztárhírek