Meghan és Harry készen állnak a második baba érkezésére

Archie-nak hamarosan tesója születik?

Meghan és Harry készen állnak a második baba érkezésére

Harry herceg és Meghan hercegné 2018-ban házasodtak össze, majd alig egy évvel esküvőjük után megszületett kisfiuk, Archie Harrison. Az exroyalok több interjúban is elárulták, egy gyereknél nem akarnak megállni, négyfős családként képzelik el magukat.

A kistesó azonban eddig váratott magára, mivel nem úgy alakult az életük, ahogy szerették volna. Az Egyesült Királyságban a sajtó állandóan zaklatta őket, Kanadából pedig a vírus miatt kellett tovább költözniük. Így kötöttek ki először Los Angeles-ben, majd Santa Barbara-ban.

A US Weekly magazin most megtudta egy bennfentestől, Harry és Meghan nagyon jól érzi magát új otthonában, ezért a volt színésznő úgy döntött, ideje elkezdeni a babaprojekt 2.0-át.

„Most, hogy belakták az új otthonukat és minden rendben van az életükben, Meghan megmondta Harrynek, hogy itt a babaidő! Készen áll, hogy ismét anya legyen, alig várja, hogy elkezdjenek próbálkozni.

Meghan nagyon szeret anya lenni, boldogsággal tölti el, mennyire teljes az élete Harryvel és Archie-val. Meghan biztos benne, hogy két gyerekkel is képesek lesznek megbirkózni és még több öröm és boldogság költözhet az életükbe általa. Ő és Harry is nagyon izgatott életük következő fejezete miatt!” – súgta meg a lapnak a névtelen informátor.

Vajon mikor jelentik be a második baba érkezését?

Még több

Sztárhírek