Megszületett Gigi Hadid és Zayn Malik kislánya!

A pár jelentette be a szuper hírt!

Megszületett Gigi Hadid és Zayn Malik kislánya!

Miután Bella Hadid posztja alapján mindenki arra gyanakodott, hogy megszületett Gigi Hadid és Zayn Malik kislánya, most a friss szülők hivatalosan is bejelentették a bébi érkezését. „A kislány babánk itt van, egészséges és gyönyörű. Megpróbálni szavakba önteni, hogyan érzem most magam, lehetetlen feladat. A szeretet, amit ez iránt az apró ember iránt érzek, felfoghatatlan számomra. Hálás vagyok, hogy ismerhetem, büszkén nevezem a sajátomnak és hálás vagyok az életért, amit közösen élünk majd” – tudatta Zayn a rajongókkal egy megható posztban a kislánya születését.

Gigi pedig elárulta, hogy a pici még hétvégén jött a világra: „A lányunk csatlakozott hozzánk a Földön ezen a hétvégén, és máris megváltoztatta az életünket. Annyira szerelmes vagyok.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Gigi Hadid (@gigihadid) által megosztott bejegyzés, Szept 23., 2020, időpont: 8:37 (PDT időzóna szerint)

Rengeteg sztár gratulált már a párnak, többek között Hailey Bieber, Emily Ratajkowski, Jennifer Lopez, Kourtney Kardashian és még sokan mások. A modell egyébként áprilisban erősítette meg a pletykákat a terhességével kapcsolatban, az édesanyja, Yolanda Hadid pedig elárulta, hogy szeptemberben érkezik majd az unokája. Egyelőre nem tudni, hogy hívják a kislányt, de nagyon várjuk a név leleplezését, na és persze a rengeteg fotót is a kicsiről!

Még több

Sztárhírek