OMG: idén nem lesz új Marvel-film!

Mindig tud rosszabbat mutatni 2020…

OMG: idén nem lesz új Marvel-film!

A koronavírus járvány csak nem akar csillapodni itthon, a világban, de különösképpen Amerikában. Ez pedig azt jelenti, hogy az emberek nem igazán járnak moziba sem, így a nagy stúdióknak egyelőre egyáltalán nem éri meg új filmeket kihozniuk. Úgyhogy ismét odébb toltak néhány premiert. 

A mozis kínálat nagy százalékát biztosító Disney egészen konkrétan az összes Marvel-filmet átpakolta, így az a szörnyű hírünk vagy, hogy idén már biztos, hogy nem láthatsz új szuperhősös sztorit. Ilyen pedig még nem történt egészen 2009 óta. Megdöbbentő, igaz?

De akkor most hogyan is néznek ki a Marvel bemutatói? A várva várt Fekete Özvegyami Scarlett Johansson utolsó megjelenése lenne a Marvel Univerzumában eredetileg idén május 1-jén jelent volna meg. Ezzel a filmmel indulna el a Marvel negyedik fázisa, és olyan szuper színészek játszanak benne ScarJón kívül, mint Florence Pugh, Rachel Weisz, vagy a Stranger Things sztárja, David Harbour. És hiába jött már ki több előzetese is a filmnek, a járvány miatt a Disney eddig november 1-jére tolta a premiert, de most másodjára is megváltoztatták a dátumot. Ezúttal a 2021. május 7. tűnik az esélyes bemutatónak, ezzel pedig minden további szuperhős filmjének premierje borul.

Így tehát a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája, illetve az Örökkévalók a 2021 februári és májusi debütálásaikat még hátrébb csúsztatták az évben. A Shang-Chi most úgy néz ki, 2021. július 9-én, az Örökkévalók pedig 2021. november 5-én kerül mozikba. De persze a későbbre tervezett filmek is hátrébb szorulnak a döntés miatt, a többi premier dátumát viszont még nem jelentették be. 

Még több

Sztárhírek