Selena Gomez nagy döntést hozott Justin Bieberrel kapcsolatban

Bizony, a két sztár egykori szerelme még mindig kimeríthetetlen téma!

Selena Gomez nagy döntést hozott Justin Bieberrel kapcsolatban

Justin Bieber és Selena Gomez kapcsolatának kezdete még 2010-re nyúlik vissza, a két hihetetlenül fiatal szupersztár ugyanis ekkor szeretett egymásba. A szerelmük viszont egyáltalán nem volt egyszerű, ugyanis a következő 7-8 évben körülbelül 867 alkalommal szakítottak, majd jöttek újra össze.

A se veled, se nélküled kapcsolat végül 2018-ban ért végleg véget, akkor ugyanis Justin mindenkit megdöbbentve megkérte Hailey Baldwin – azóta már Hailey Bieber – kezét, akit el is vett feleségül, ráadásul a pár még mindig boldog és kiegyensúlyozott házasságban él egymással.

A dolog persze hihetetlenül megviselte Selenát, aki valószínűleg élete szerelmeként tekintett Justinra, ezért a továbblépés hosszú időbe telt. Végül kiadott egy új lemezt, ami mondhatni teljes egészében híres exéről szól, ám legújabb interjújában Selena egyértelműen elmondta, hogy lesz-e még valaha olyan dala, ami a Justinnal való kapcsolatát dolgozza fel.

„Nem akarom, hogy az emberek csak úgy lássanak, mint aki szomorú és mindig szenved. Persze meg akartam mutatni ezt az oldalamat is, hiszen ez is hozzátartozik a személyiségemhez. De az az időszak végleg lezárult az életemben, új fejezetet nyitottam!”

Ez eléggé úgy hangzott, hogy Sel többé nem ír dalt Justinról… Egy korszak tényleg lezárult!

Kiemelt kép: Us Getty Images

Még több

Sztárhírek