4 filmforgatás, ami egy ember életébe került

Ezek a mozik és sorozatok a legtragikusabb okból váltak legendássá.

4 filmforgatás, ami egy ember életébe került

World War 3.

A minisorozat egészen konkrétan a rendező, Boris Sagal életét követelte. A filmes szakember nem volt elég körültekintő, amikor a nem is olyan ártatlan díszlet között sétált, így egy helikopter még mozgásban lévő farokpropellere majdnem lefejezte őt. Sérülései azonban olyan súlyosak voltak, hogy így is belehalt.

A holló

A mai napig rejtély övezi, miért volt éles töltény vaktöltény helyett abba a pisztolyban, ami A holló forgatásán végzett Bruce Lee fiával, az akkor mindössze 28 éves Brandon Leevel. Feltételezések szerint minimális az esélye, hogy emberi mulasztás történt volna, és sokkal valószínűbb, hogy így akartak bosszú állni a Lee családon, az ugyanis évek óta harcban állt egy kínai üzletemberrel.

Cover Up

A sorozat egyik szereplője, a 26 éves Jon-Erik Hexum a forgatás szünetében viccből fejbe lőtte magát egy kellékpisztollyal. Csakhogy a poén szó szerint nagyon rosszul sült el, mert a színész nem számolt vele, hogy ennyire közelről egy vaktöltény is halálos sebet okoz…

Deadpool 2

2017 nyarán egy női kaszkadőr halt meg a Deadpool második részének forgatásán, amikor motorja kisodródott az útról, és belecsapódott egy épület üvegfalába. 45 percig küzdöttek a nő életéért, akit végül nem tudtak megmenteni. Ő volt egyébként Dimonó (Zazie Beetz) kaszkadőre a mozifilmben, ami végül 785 millió dollárt hozott a stúdiónak.

Még több

Sztárhírek