5 trükk, amitől garantáltan tovább tart a szex

Még ma teszteljétek a pasiddal!

5 trükk, amitől garantáltan tovább tart a szex

Tervezés

Nem azt mondjuk, hogy percre pontosan el kell tervezni, hogy mikor fogtok hancúrozni, de ha kijelöltök rá egy napot, és küldtük egymásnak pár szexi üzenetet, az nagyon felrforrósíthatja a hangulatot! Ráadásul ha időt szántok egy kiadós menetre, akkor nem pár lopott pillanatra lehettek együtt akkor, amikor mindketten ráértek pár percre…

Légzés

A szakértő, Energy Healer szerint a légzés hihetetlenül fontos szerepet játszik a hancúr idejében. A tantra évszázadok óta gyakorolt technika, ami pont a légzésre épít, ami által irányíthatjuk a testünket. A légzési gyakorlatokkal elképesztően ki lehet tolni a szex hosszát, így nem csak neked, de a pasidnak is érdemes elkezdeni kacérkodni a dologgal.

A szex nem csak a szexből áll

Bár a srácok többsége úgy gondolja, hogy a szex legfontosabb része a behatolás, egy együttlétnek ennél sokkal többről szól! Azzal persze semmi baj nincs, ha gyorsan lezavartok egy menetet, miközben azonnal a léynegre tértek, de néha fontos, hogy rászánjátok az időt egymás kényeztetésére! Indulhat az előjáték!

Koncentrálj a másik örömére!

Szuper trükk arra az esetre, ha már úgy érzed, hogy közel jársz a csúcshoz, ha a saját örömöd inkább a pasidra, vagyis az ő örömére kezdesz koncentrálni. Ez persze fordítva is így van, így ha ügyesek vagytok, maratoni szexben lehet részetek!

Gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás

Kutatások és felmérések bizonyítják, hogy azik nem maszturbálnak, sokkal kevesebb idedig bírják az ágyban, legyen szó férfiról vagy nőről. A pasik esetében persze sokkal többször szeretnek saját maguknak örömet okozni, mint a csajok, de ha odakerül a sor, akkor érdemes nem elsietni a dolgot, hiszen tökéletes gyakorlási lehetőség, hogy az ember kitolja a saját határait, és kontrollálni tudja a testét. Hajrá!

Még több

Sztárhírek