Brad Pitt kiszállt barátnője és Angelina Jolie cicaharcából

Na ki az, akinek nagyon elege van már a drámából?

Brad Pitt kiszállt barátnője és Angelina Jolie cicaharcából

Évekkel ezelőtt már egyszer összetört a fanok szíve Brad Pitt és Angelina Jolie szakításakor (mert jogilag még mindig házasok), majd szépen lassan mindenki elfogadta, hogy a Brangelina történetnek vége. Utólag bár így lett volna, de sajnos a két sztár újabb és újabb katasztrófa fejezeteket nyit meg kapcsolatában.

Miközben Angelina állítólag mindent megtesz, hogy lassítsa a megegyezést, addig Brad érzelmi vonalon támad vissza. Legutóbb például képes volt az egykori kedvenc közös otthonukba vinni modell szerelmét, amivel mélyen megbántotta Angie-t, ez viszont már akkor teljesen hidegen hagyta a színészt.

Ahogy az is, hogyan üzenget Nicole Poturalski, Brad 27 éves barátnője a volt feleségének. Nicole ugyanis posztolt magáról egy szelfit az Instára „A boldog emberek nem gyűlölködnek” felirattal. Egy kommentelő lecsapta a magas labdát és megkérdezte, hogy akkor miért utálják ennyire Angelinát Braddel? Nicole nem hagyta szó nélkül a támadást és csak ennyit írt rá: „Nem utálunk senkit.”

Persze a legtöbb embert az érdekelte, hogy Brad hogyan éli meg a kialakult szitut, de a Us Weekly értesülései szerint a színész boldog, kiegyensúlyozott és örül, hogy talált valakit, aki mellett szeretve érezheti magát. Még akkor is, ha ezzel amúgy nők millióinak szívét töri össze.

Még több

Sztárhírek