Demi Lovato és a vőlegénye 2 hónap után felbontották a jegyességüket

Mi történhetett?

Demi Lovato és a vőlegénye 2 hónap után felbontották a jegyességüket

Szomorú hírre keltünk ma reggel: a People és az E! News állítása szerint ugyanis Demi Lovato és Max Ehrich felbontották a 2 hónapja tartó jegyességüket. Sőt, infóik szerint már a szakításon is túl vannak. „Nehéz döntés volt, de Demi és Max is külön utakon szeretnék folytatni, hogy a karrierjükre tudjanak fókuszálni. Tisztelik és szeretik egymást, és mindig dédelgetni fogják az emlékeket” – mondta a People forrása.

Demi barátai egyébként sosem fogadták el a srácot maximálisan, hátsó szándékot feltételeztek az eljegyzésben is… A Lovato-fanoknak pedig feltűnt, hogy a sztár tesója, Dallas Lovato és az egyik jó barátja is nemrég kikövették Maxot Instán. Ezek után persze beindult a spekuláció, hogy valami nincs rendben a sztárpárral.

Még egyikük sem erősítette meg a szakítás hírét, ám Max Insta-sztorijai között feltűnt egy vallásos idézet, míg Demi nemrég egy olyan pólót viselt, amin ez állt: „Kutyák az emberek előtt.” A szerelmes fotóik még mindig megtalálhatók Instán, viszont Demi egy ideje nem posztolt közös képet. Az eljegyzést bejelentő fotósorozatot pedig elözönlötték a szakítással kapcsolatos kommentek, egyesek szerint túl gyors volt a tempó (Max 3 hónap után kérte meg Demi kezét), míg mások értetlenül állnak a dolog előtt és válaszokat akarnak. Nem tudhatjuk az igazságot, de az biztos, hogy az énekesnő megérdemelte volna a boldogságot…

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Demi Lovato (@ddlovato) által megosztott bejegyzés, Júl 22., 2020, időpont: 10:46 (PDT időzóna szerint)

Még több

Sztárhírek