Ez a 3 csillagjegy simán lepattintja a nyári szerelmét

Ha összejöttél egy ilyen zodiákusú sráccal, vigyázz, mert beghostolhat!

Ez a 3 csillagjegy simán lepattintja a nyári szerelmét

Ikrek

Az Ikrek zodiákus egyik legnagyobb erénye az intellektuális kíváncsiság. Olyan emberek vonzzák, akik képesek felvenni az észjárása ritmusát és kihívások elé támasztják őt. Amikor összejössz egy ilyen csillagjeggyel, könnyen érezheted úgy, mintha rajtatok kívül nem létezne más a világon, hiszen elbűvölőek és érdekesek. Csakhogy amint a kezdeti izgalom alábbhagy, az ilyen pasi hamar elveszti az érdeklődését, vagy valami újdonság kerül a figyelme középpontjába. Az évszakok változásával fel akarja frissíteni a dolgait és új dolgokat akar kipróbálni, amibe sajnos egy nyárról maradt szerelem nem sokszor fér bele.

Mérleg

A Mérlegek imádnak szerelmesek lenni. Különösen a nyáron. Így ha egy Mérleg jegyű férfival hozott össze a sors, biztosan varázslatos, csillagfényben romantikázós estéket töltöttetek el együtt! De amint közeledik az ősz, és újra a hétköznapok szürke valóságában találja magát a srác, rádöbbenhet, hogy a nyári románc nem nyugszik számára elég biztos alapokon. Amikor ez megtörténik, a Mérleg pasi mindent megtesz, hogy elkerülje a szakítással járó kellemetlenséget, ezért inkább a kényelmesebb ghostolást választja. Bár bűntudata van tőle, annyira azért mégsem, hogy szemtől szembe bevállalja a konfrontációt.

Nyilas

Ha jártál már Nyilas csillagjegyű sráccal, akkor tudhatod, hogy ennél a zodiákusnál nincs szabadabb a horoszkópok közül. Ez a jegy konkrétan a nyári románc emberi megtestesítője: meleg, izgalmas, romantikus és tökéletesen ideiglenes. Mindegy, az év melyik időszakában vagyunk, a Nyilas férfi egyik rövid kapcsolatból ugrik át egy másik, hasonlóan kevésbé tartós viszonyba. Túlságosan szereti ugyanis a szabadságát, így ki-be járkál az ember életéből. És amikor ezt megteszi, általában hirtelen és figyelmeztetés nélkül lép le. Nem azért, mert rosszat akarna neke. Csak ahogy az évszakok változását sem tudod megállítani, úgy a távozó Nyilas pasit sem.

Még több

Sztárhírek