Így készülnek a Riverdale csókjelenetei a koronavírus ideje alatt

KJ Apa és Camila Mendes árulták el a kulisszatitkot.

Így készülnek a Riverdale csókjelenetei a koronavírus ideje alatt

Bár a forgatások elég sok helyen újraindulhattak, a koronavírus járvány továbbra is befolyásolja a munkát. Azt például sejteni lehetett, hogy az alap óvintézkedések mellett a romantikus jelenetek készítése extra odafigyelést fog igényelni, és ez most be is bizonyosodott a Riverdale forgatásán.

A sori sztárjai, KJ Apa és Camila Mendes egy Instagram posztban árulták el, hogyan változott a csókjelenetek felvétele. Mivel a kamerák előtt amúgy sem tudja senki tartani a két méter távolságot (egy csókjelenetnél meg pláne nem), ezért a színészek minden csapó előtt remélhetőleg valamiféle COVID-ölő csodaszerrel öblögetnek.

„Az új normális, hogy alaposan átöblögetjük a szánkat minden felvétel előtt”– írta KJ a videó alá, amiben Camilával koccintanak is egyet a pohár szájvízzel, hogy aztán egy teljes percig gargarizáljanak. Ezt amúgy a produkciós csapat olyan komolyan veszi, hogy van egy konkrét ember, aki számolja, mennyi ideig öblögetnek a színészek.

Elég fura látvány, de szerencsére nemcsak azt mutatja, hogy KJ és Camila biztonságban dolgoznak, hanem, hogy csókolóznak is, így Archie és Veronica kapcsolatát sem kell félteniük a rajongóknak. Annak ellenére sem, hogy Archie és Betty összekavartak az előző évad végén, illetve, mint ugye tudjuk, mind a négy szereplő más-más egyetemre megy. De ezek szerint talán a suli és az 5 éves időugrás után is visszatalálnak majd egymáshoz.

Még több

Sztárhírek