Nevetséges, mennyit keres ez a nő azzal, hogy Mariah Carey-re hasonlít

Pedig még énekelni sem tud.

Nevetséges, mennyit keres ez a nő azzal, hogy Mariah Carey-re hasonlít

A TikToknak köszönhetően a sztárok hasonmásai egyre nagyobb hírnévre tudnak szert tenni. Korábban mi is írtunk már a srácról, aki úgy néz ki, mintha Channing Tatum elveszett ikertestvére lenne, de megtaláltuk már Taylor Swiftnek vagy éppen Kylie Jennernek is a klónját. Ezek a csajok és pasik azonban általában a poén vagy egy kis hírnév kedvéért kezdik el utánozni kedvenc sztárjukat, tehát valójában nem sokat profitálnak belőle.

Velük ellentétben azonban a 39 éves, Floridában élő Jessie Castro egyáltalán nem kispályás. A nő már 2015 óta él Mariah Carey hasonmásaként, ezzel pedig óránként 2000 dollárt, tehát nagyjából 620 ezer forintot keres… Igen, jól olvastad. ITT tudod őt csekkolni!

Jessie valójában nem csinál mást, mint Mariah Carey-nek beöltözve kisebb koncerteket ad, egészen pontosan kimegy a színpadra és tátogni kezd Mariah Carey dalaira… Korábban megpróbálkozott az énekléssel is, de a saját bevallása szerint borzalmasra sikerült.

„Jó énekes vagyok, de a közelében sem vagyok Mariah-nak. A barátaim pedig azt tanácsolták, hogy ha nem tudok pontosan úgy hangozni, mint ő, akkor inkább ne énekeljek, mert tönkre teszem az illúziót.

A nő tehát szimplán csak tátog, és leutánozza a sztár mozdulatait, ezzel pedig szénné keresi magát. Jessie egyébként már most előre készül a karácsonyi időszakra, mint mondja, az ünnepek alatt mindig sokkal több munkája van, hiszen ilyenkor mindenki az All I Want For Christmas Is You című számot szeretné hallgatni.

Még több

Sztárhírek