Paris Hilton először beszélt az eredeti hangján, ledöbbent a net

Ha most összezavarodtál, az teljesen normális!

Paris Hilton először beszélt az eredeti hangján, ledöbbent a net

Paris Hilton a 2000-es években úgy híresült el, mint a milliárdos örökös csaj, aki bármit megtehet, és arról híres, hogy híres (helló Kardashian család). Mondhatni ő találta fel és indította el az influenszer-jelenséget, vagyis azt, hogy egy embernek nem kell tehetségesnek lennie valamilyen szakmában ahhoz, hogy az egész világ ismerje.

A nemrég megjelent dokumentumfilmjében (This Is Paris) viszont szó szerint mindennek ellentmond, amit eddig róla gondtak az emberek. Először azt árulta el, hogy gyerekként olyan szigorú iskolába járatták a szülei, ahol a tanárok folyamatosan terrorizálták őt, majd azt is elmondta, hogy bűntudata van, amiért szerinte rossz hatással volt sok fiatal lányra.

Most viszont egy újabb titokról rántotta le a leplet, ugyanis az eddig megszokott magas, affektálós hangja teljesen eltűnt, és megmutatta, hogy igazából milyen, amikor nem játszik szerepet. Ha le akarsz sokkolódni, akkor csekkold a videót:

Az interjú során a sztárcsaj azt is elmesélte, hogy hosszú évekig játszotta a buta szőkét, ő viszont ennél sokkal több, csak ezt eddig mindenki előtt rejtegette.

„Egy intelligens üzletasszony vagyok, egyáltalán nem az a buta szőke lány, akinek a szerepét nagyon meggyőzően alakítottam az elmúlt évtizedben. Most már nem félek megmutatni, hogy milyen is vagyok valójában” – mondta Paris magaiztosan és MÉLY hangon.

Még több

Sztárhírek