Szakember elemezte Harry testbeszédét, erre jött rá

Nem úgy tűnik, hogy minden játék és mese Harryéknél…

Szakember elemezte Harry testbeszédét, erre jött rá

Harry és Meghan tegnap felkerültek a Time magazin 100 legbefolyásosabb emberének listájára, ennek alkalmából pedig egy videóban szavazásra és a gyűlöletbeszéd ellen buzdították  az amerikaiakat. A felvétel viszont most egy másik szempontból lesz nagyon érdekes: egy szakértő ugyanis végignézte és elemezte a pár testbeszédét.

Judi James szerint Harry láthatóan kényelmetlenül érezte magát, mivel úgynevezett elterelő rituálékat alkalmazott. „Harry érezte, hogy a politikai állásfoglalás rosszul is elsülhet a családjánál. Ezt jelzik a figyelemelterelő rituálék, és azt, hogy bizonyos mértékben kényelmetlenül érzi magát. A száját például alig észrevehetően úgy tartja, ami némi megbánást jelezhet. A szemmozgása szintén erre utal, ahogy az ujjropogtatás is, ami egy olyan öntámadó rituálé, mint a körömrágás. Akkor használod, amikor nem támadhatsz arra az emberre, akire valójában mérges vagy.”

Bár Harry nem érezte magát túl jól, Meghan egyértelműen magabiztosabb testbeszéd-jeleket mutatott. „Meghan a nyugodtabb ebben a szituációban. Sokkal simábban adja elő a mondandóját Harrynél. A hatalom ebben a felállásban láthatóan Megnél van, hiszen a pad nagy részét ő foglalja el. Meghan szenvedélyesen beszél a problémáról, hiszen a  saját tapasztalatai adják a mondandójuk hátterét”– tért ki a szakértő az ex-hercegnére is.

A beszédük egyébként abszolút begyakoroltnak látszik, nyilván nem akartak hibázni egy ilyen fontos kérdésben. „Meghan egy ponton megdörzsöli a lábát, ami azt mutatja, hogy bár egy laza beszélgetésként próbálják mindezt feltüntetni, valójában nagyon is lényeges számukra, hogy az üzenetet megfelelően adják át.”

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek