A legcikibb Zoom-meeting bakik, amiken sírva fogsz röhögni

Twitteren osztják meg a netezők a legviccesebb szitukat.

A legcikibb Zoom-meeting bakik, amiken sírva fogsz röhögni

„Prezentáció közben kidobott a Zoom, úgyhogy újra be kellett lépnem. A csapat részérére viszont furcsa mód látható maradt az előző képem is. Én meg mit sem sejtve folytattam az előadást a megrémült ikertesóm mellett. Amíg nem láttam meg ezt a screenshotot (ide kattintva csekkolhatod), nem értettem az elfojtott nevetéseket.”

„Ezúton figyelmeztetnék mindenkit, hogy cserélje le a Zoom-nevét, mielőtt részt vesz egy online órán: konkrétan az első virtuális előadásomon a felhasználónevem egy áprilisi Zoom-partiból megmaradt »nagymellű r*bi«-ként jelent meg!!”

„A feleségem főnöke vezetett egy videós megbeszélést. Az arcát egész végig egy pizza-filter fedte, úgy nézett ki, mintha tényleg egy pizza beszélne. A meeting arról szólt, hogy a sebészet digitális receptekre fog átállni. A manager tudta, hogy pizza volt, de fogalma sem volt róla, hogyan állítsa vissza.”

„A nyolc éves gyerekem úgy döntött, hogy Utálom az életem-névvel jelentkezik be az órájára. Ezt persze néhány vicces telefonbeszélgetés követte az osztályfőnökével, az iskolai nővérrel, pszichológussal és az iskola szociális munkásával. Valójában csak azért volt mérges, mert megromlott a tej, és nem ehetett müzlit.

„Hetente járok japán órákra, és egy alkalommal egy örökkévalóság óta várta, hogy beengedjenek a Zoom-beszélgetésbe. Szóval írtam egy haveromnak, hogy nála is ugyanez a probléma van-e. Kiderült, hogy a tanár letiltott, mert nem ismerte meg a Lily Lovegood nevet, amit egy játék során állítottam be magamnak…”

„Szóval ma csatlakoztam egy órára, amin egy felsőbírósági bíró és a Skót Jogi Bizottság egy tagja is részt vett. És mi volt a felhasználónevem? Röfögőszaurusz Kakiarc professzor. És nektek hogy megy a napotok?”

„Angolórám volt és nem volt lenémítva a mikrofonom. Anyukám bedugta a fejét a szobám ajtaján és megkérdezte, hogy a dögös tanárral van-e órám…”

„Egy lány beírta a chatbe, hogy »ez milyen rohadt unalmas…«. Nem esett le neki, hogy az oktató is látja, amit ír.”

via GIPHY

Még több

Sztárhírek