A legjobb filmek, ha tévé előtt lazítanál szombat este

Mi hirtelen nem is tudunk dönteni!

A legjobb filmek, ha tévé előtt lazítanál szombat este

Baywatch (TV2, 21:00)

Csak annyit mondunk: Zac Efron fürdőnadrágban. Valószínűleg nincs is erősebb érv emellett a film mellett, mint hogy 116 percen keresztül nézheted Zac dögös, félmeztelen, kigyúrt testét. Na jó, azért Dwayne Johnson is villant néha-néha! Jöhet?

Batman és Robin (RLII, 20:40)

Mit szólnál egy klasszikus szuperhősfilmhez? Az 1997-es Batman és Robin pont ilyen, csak még a jobban sikerült fajtából. A denevérembert ezúttal George Clooney alakítja, a gonoszok között pedig feltűnik Méregcsók szerepében Uma Thurman és Mr. Fagy, akit Arnold Schwarzenegger játszik. Izgalmasan hangzik, igaz?

Valentin nap (Viasat3, 23:15)

Az Igazából szerelem tényleg a világ egyik legjobb és legsikeresebb filjme, amit azóta számtalanszor próbáltak lekoppintani, lásd Szilveszter éjjel, Anyák napja vagy Valentin nap… Ezek közül talán utóbbi sikerült a legjobban. A lényeg ugyanaz, a történet millió különböző szálon indul el, végül pedig ezek a legmeglepőbb módon érnek össze. Romantikus, vicces, ráadásul az összes hollywoodi nagyágyút belepakolták, mint Ashton Kutcher, Julia Roberts, Anne Hathaway, Jennifer Garner, Bradley Cooper, Jessica Biel.

Durr, durr és csók (HBO2, 22:00)

Ha te is rajongsz Robert Downey Jr.-ért, akkor tuti, hogy ez a filmt neked is a kedvenceid között van, és simán újranézed akár századjára is. Viszont ha még nem láttad, most mindenképp pótold be! Annál is inkább, mert a színész ezúttal nem a szokásos szuperhőst, menő ügyvédet vagy üzletembert játssza, hanem egy pitiáner bűnözőt!

Még több

Sztárhírek