Egyre biztosabb, hogy Meghan elnök akar lenni

El tudnád képzelni?

Egyre biztosabb, hogy Meghan elnök akar lenni

Úgy tűnik, Meghant már nem vonzza annyira a filmek világa, a politika viszont annál inkább. Ha lehet hinni a pletykáknak, a tervei között szerepel, hogy egyszer megmérettesse magát az elnöki poziért. Egy közeli barát mesélte el a Vanity Fair royal riporterének, Katie Nichollnak, hogy „azért nem akarta feladni az amerikai állampolgárságát, hogy meg legyen a lehetősége a politikai részvételre. Ha Meghan és Harry feladják a titulusaikat, Meghan biztosan komolyan elgondolkodik majd rajta, hogy induljon az elnöki pozícióért.”

Meghannek ebben a pillanatban nem szerepel a tervei között, hogy politikai karrierbe kezdjen, hiszen nemrég a Netflixszel kötött szerződést, sőt felröppent a pletyka, miszerint Harryvel készen állnak egy újabb babára.

Egyébként a royal család tagjainak tilos politizálni, de mint tudjuk, Meg és Harry már egy ideje visszavonult, így szabadon beszélhetnek róla. Nemrég arra buzdították a követőiket, hogy menjenek szavazni: „Minden negyedik évben elmondják ugyanazt: hogy ez a legfontosabb választás. De ez most tényleg az. Amikor szavazunk, működésbe hozzuk az értékrendünket, és hallatjuk a hangunkat” – mondták a videóban.

Még több

Sztárhírek