3 csillagjegy, akinek hamarosan hatalmas döntést kell meghoznia

Nem lesz könnyű dolguk!

3 csillagjegy, akinek hamarosan hatalmas döntést kell meghoznia

Ikrek

Ha Ikrek vagy, tuti, hogy az elmúlt időszakban nagyon odatetted magad meló-fronton, és minden idődet és energiádat arra áldoztad, hogy bizonyíts a főnöködnek, előre léphess a ranglétrán. A magánéletedet viszont borzasztóan elhanyagoltad, és míg a családod és a barátaid nem vették ezt annyira a szívükre, a pasidnak rettenetesen hiányzol. A következő időszakban mérlegelned kell, hogy hajlandó vagy-e visszavenni a tempóból a szerelmed kedvéért, ami azt jelenti, hogy rendeződik a viszonyotok, viszont az előléptetés picit csúszni fog.

Szűz

Egy nagyon közeli ismerősödről, akár rokonodról vagy barátnődről kiderülhet, hogy egyáltalán nem számíthatsz rá annyira, mint eddig gondoltad. Sőt, az is világossá válik számodra, hogy te sokkal többet teszel ebbe a kapcsolatba, mint ő, és ez rengeteg idődet és lelki erődet elveszi. A közeljövőben lesz egy olyan húzása, ami végleg elgondolkodtat, hogy szükséged van-e erre a személyre az életedben!

Mérleg

Már régóta elégedetlen vagy az életeddel, úgy érzed, hogy nagy változásra lenne szükséged. A csillagok pedig mindent megtesznek, hogy új dolgokba vághass! Nemsokára egy óriási leetőségbe futsz, ami nem jön szembe akármikor, sőt talán nem is lesz több ilyen. Viszont ha belevágsz, nagy kockázatot is vállalsz, mindent újra kell kezdened. Na, feladod a kényelmet és biztonságot a kalandért?

Még több

Sztárhírek