5 film, amit ne hagyj ki ma este

Holnap indul a meló, de a ma este még a tiéd és ezekkel a filmekkel totális feltöltődésre kapcsolhatsz.

5 film, amit ne hagyj ki ma este

A galaxis őrzői (RTL Klub, 21:35)

Az univerzum legviccesebb bajkeverője Peter Quill (Chris Pratt) ellop egy értékes gömböt, amire a főgonosz is szívesen lecsapna. Megkezdődik a hajsza, amiből csak poénkodással most nem vágja ki magát Peter. Még szerencse, hogy nincs egyedül a bajban.

Hirtelen 30 (DunaTV, 21:10)

Most őszintén: hányszor láttad már eddig Jennifer Garner ikonikus alakítását? A válasz egyértelmű: túl sokszor és mégsem elégszer, szóval karamellás popcornt és forrócsokit elő, mert ma este visszarepülsz a gimis évekbe, amikor még csak messziről képzelted el a 30. szülinapod.

A varázslótanonc (Viasat3, 18:45)

Ha mágia, akkor Harry Potter, de valld csak be, hogy néha jól esik más varázslatot is hallani az Alohomorán kívül, nem? Dave Stutler (Jay Baruchel) a nagy mágus esélyes utódja, viszont nem biztos, hogy ez a legjobb dolog, ami történhetett vele és ezt ő is pontosan tudja. Ehhez ugyanis végtelen felelősség és egy csomó ijesztő ellenség is társul.

Judy (HBO, 20:00)

Renée Zellwegert titokban már mindenki leírta, végül mégis úgy tért vissza, amire csak ő képes. Egy elképesztő alakítással, amivel azonnal bezsebelt egy Oscar díjat is. Judy Garland egy igazi hollywoodi legenda, akinek az életéből te is rengeteget tanulhatsz és akit senki sem tudna olyan közel hozni hozzád, mint Renée.

Amerikai pite – A találkozó (prime, 21:25)

Oké, az Amerikai pite mozi folytatása talán többet is megélt, mint kellett volna és nem mindegyik sikerült túl jól, de A találkozó üdítő kivétel köztük. Már több, mint 10 év eltelt a gimis évek óta és a kedvenceid komoly(talan) felnőtt életébe csekkolhatsz be egy kicsit. Lehet, hogy már néhány ránc és pár ősz hajszál képbe került, de az egykori barátságokat nem lehet nem feléleszteni, ha erről a brigádról van szó.

Még több

Sztárhírek