7 sztár, akiről sosem gondoltad volna, hogy plasztikáztatott

Meglepő, ugye?

Kaley Cuoco

Az Agymenők sztárja elég sokszor feküdt a kés alá: megcsináltatta az orrát, megnagyobbíttatta a melleit és az ajkait is feltöltette. „Évekkel ezelőtt megcsináltattam az orromat és a melleimet, és ez volt életem legjobb döntése. Legalább annyira jól akarsz kinézni kívülről is, amennyire szereted magad belülről. Nem gondolom, hogy ezt egy pasi miatt kéne megtenned vagy bárki másért. Viszont az fantasztikus érzés, ha ettől te magabiztosabb leszel”mesélte még régebben a Women’s Health magazinnak Kaley.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Scarlett Johansson

Bár Scarlett gyerekszínészként kezdte a karrierjét, csak felnőttként lett igazán híres. És mielőtt Hollywood egyik legnagyobb sztárja lett volna, gyorsan meglátogatott egy plasztikai sebészt, hogy cuki, pisze orrot csináljon neki. Előtte ugyanis (bármelyik korai filmjében láthatod), sokkal kerekebb orra volt, ami szerinte már nem illett az A-listás image-éhez.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Brad Pitt

Oké, Brad Pitt valószínűleg mostanság nem félt kipróbálni a botoxot – ez nem meglepő, hiszen látszik rajta. Ám sosem vallaná be. Van viszont egy műtét, amit teljesen őszintén bevállalt, mégpedig azt, hogy a karrierje elején a füleit szépítette meg: úgy érezte, túlságosan elállóak voltak korábban.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Bella Hadid

Bellát gyönyörű modellként ismerted meg, akinek az arca konkrétan még a tudomány szerint is tökéletes. Ez azonban nem a természet ajándéka, hanem egy tehetséges sebészé. Annak ellenére, hogy ezt másokhoz hasonlóan Bella sem ismerné be, egy sor beavatkozáson ment keresztül. Egyrészt volt orrműtéte, ráncfeltöltése, kipróbálta a botoxot és a pofiján lévő zsírpárnákat is eltávolíttatta. 

Fotó: Profimedia – Red Dot

Ashley Tisdale

Ashley egészségügyi okokból, de 2017-ben kés alá feküdt: orrplasztikája volt. „Nem azért csináltam, mert hiszek a plasztikai sebészetben. Az egészségem érdekében történt a műtét. Szó szerint alig kaptam levegőt az orrom jobb oldalán. Azért mondom csak el, mert azt akarom, hogy a rajongóim tudják az igazságot. Szeretnék őszinte lenni, nem pedig rejtegetni a beavatkozást”– nyilatkozta a színésznő a People magazinnak.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Blake Lively

Ha ránézel Blake-re, egyszerűen lövésed sincs, milyen korrekcióra lehetett szüksége, hiszen olyan gyönyörű. Csakhogy a karrierje elején ő is teljesen más ember volt, a tökéletességet pedig a sztároknál népszerű orrplasztika hozta el számára. Számunkra viszont nem kérdés, hogy a beavatkozás nélkül is pont ott tartana, ahol!

Fotó: Profimedia – Red Dot

Dwayne Johnson

Ha van sztár, akire végképp nem számítottál ezen a listán, akkor az biztosan a Szikla volt. Pedig képzeld, még Dwayne Johnsonnak is megvan a maga tapasztalata a plasztikával. A sztárnak ugyanis zsírleszívása volt! Bár igaz, hogy Dwayne nem kíméli magát az edzőteremben, gynecomastiával, azaz mellnagyobbodással diagnosztizálták. Így nem tudott olyan szálkás lenni, mint szeretett volna, ezen segített tehát az orvostudomány.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Még több

Sztárhírek