Demi Lovato exvőlegénye megdöbbentő dolgot árult el a szakításukról

Így még kínosabb a sztori!

Demi Lovato exvőlegénye megdöbbentő dolgot árult el a szakításukról

Demi Lovato élete a lehető legkevésbé sem mondható egyszerűnek, de még csak unalmasnak sem. Az utóbbi években rengeteg dolgon ment keresztül, hiszen a Disney-filmek világa után hirtelen rehabra került, aztán évekig úgy tűnt, hogy jobban van, mint valaha, amíg túladagolás miatt majdnem az életét is elveszítette.

A fanok nagyon aggódtak az énekesnőért, hiszen egyik kapcsolatból a másikba lépett a traumák és függőségek legyőzése közben, aztán megérkezett Max Ehrick. A pár kapcsolata hihetetlenül gyorsan haladt, aminek köszönhetően csupán néhány hónap után eljegyezték egymást. Mindenkinek úgy tűnt, hogy Demi végre megnyugodott, az élete pedig a helyére került, ám néhány nappal ezelőtt robbant a bomba; az énekesnő és pasija szakítottak, amin sok rajongó egyáltalán nem lepődött meg, szerintük ugyanis Demi túl gyorsan haladt.

A szakítás konkrét oka még nem derült ki, ám Max egy elképesztően kínos dolgot osztott meg az Instáján, ami alapján azt hihetjük, hogy a médiától tudta meg, hogy a kapcsolatuk véget ért:

„Képzeld el azt a helyzetet, hogy a sajtótól tudod meg, hogy véget ért a kapcsolatod. Miközben te egy olyan filmet forgatsz, amivel másoknak akarsz segíteni…”

Vajon mi történhetett, aminek köszönhetően Demi nem közölte a szerelmével, hogy felbontja az eljegyzést?

Még több

Sztárhírek