Egy farmon született Gigi Hadid kislánya?

Érdekes teória indult a modell kisbabájával kapcsolatban.

Egy farmon született Gigi Hadid kislánya?

Gigi Hadid és Zayn Malik kapcsolata nem indult egyszerűen, hiszen bár igazi álompárnak számítottak, jó időre mégis szakítottak. Aztán egyszer csak kiderült, hogy újra egy párt alkotnak, majd nem sokkal később – konkrétan szinte azonnal – robbant a hír, hogy Gigi állapotos.

A kisbabájuk azóta már megszületett, sőt, még azt is tudjuk, hogy kislány, ám arról, hogy pontosan hol született, elég nagy homály fedi. Egyes hírek arról szóltak, hogy Gigi Manhattanben szült, hiszen alapvetően ott él a modell karrierje miatt, a Page Six azonban egy teljesen más verzióval állt most elő.

A névtelen forrás szerint ugyanis Gigi egy pennsylvaniai farmon szülte meg a kislányát, aminek van értelme, ha jobban belegondolunk. Először is a szupermodell anyukájának, Yolandának is ott van egy hatalmas farmja, ráadásul Gigi az elmúlt hónapokban szinte csak egy bizonyos farmról posztolt az Instájára, ráadásul még a 25. szülinapját is itt ünnepelte.

A Page Six forrása szerint Zayn Yolanda közvetlen közelében vett egy farmot magának és Giginek, ahol még egy Cool nevű lovuk is van, az elmúlt hónapokban pedig Pennsylvania és New York között ingáztak.

Persze biztosan senki nem tudja, hogy mi is az igazság, de a legfontosabb az, hogy kislányuk egészséges, Gigi és Zayn pedig boldogabbak, mint valaha!

Még több

Sztárhírek