Kim Kardashian régi családi fotót posztolt, amin senkit sem ismersz fel!

A kép láttán még Kylie Jenner is kiakadt!

Kim Kardashian régi családi fotót posztolt, amin senkit sem ismersz fel!

Bár mind a Kardashian mind a Jenner-lányok tagadják, hogy arcukon bármiféle szépészeti beavatkozás történt volna az elmúlt években, a fanok azért így is sejtik, hogy nemcsak a sminknek és a jól beállított pózoknak köszönhető a csajok hibátlan megjelenése. Most pedig gyakorlatilag maga Kim Kardashian is megerősítette a plasztika pletykákat azzal, hogy egy ősrégi képet posztolt Instára magáról és testvéreiről.

A fotón Kimen kívül elvileg Khloe, Kylie és Kendall látható – azért írjuk, hogy elvileg, mert magunktól nem biztos, hogy felismertük volna a nővéreket. És ezzel nemcsak mi vagyunk így. A kép a rajongóknál is kiverte a biztosítékot, igazi kommentcunami indult el alatta. Bár tény, hogy a szőkésbarna haj miatt Kim is nehezen felismerhető, de a fanok szerint ő az egyetlen, aki, ha változott is az évek alatt, nem a műtéteknek köszönheti a szépségét.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kim Kardashian West (@kimkardashian) által megosztott bejegyzés, Szept 25., 2020, időpont: 9:26 (PDT időzóna szerint)

Khloe, Kylie és Kendall külseje mindenkit ledöbbentett, a legtöbben meg is jegyezték, hogy a három lány valójában csak annak köszönheti a hírnevet és a dögös megjelenést, hogy volt pénzük kifizetni a temérdek plasztikai műtétet.

Hab a tortán, hogy a kép láttán nem csak a fanok, hanem maga Kylie is kiakadt és oda is kommentelte Kimnek, hogy azonnal törölje… A fotó azonban még most is elérhető, kíváncsiak lennénk, vajon kitört-e miatta a balhé a testvérek között.

Még több

Sztárhírek