Különleges ajándékot kapott György herceg

Nem sok gyereknek van ilyenje otthon!

Különleges ajándékot kapott György herceg

Katalinék nemrég az egész családdal meglátogatták David Attenborough-t, az ismeretterjesztő tévéműsorok egyik úttörőjét. Hatalmas élmény volt a kicsiknek, ugyanis mind rajonganak a 94 éves író-rendező sorozataiért. A megosztott fotókon is látszik az összhang, persze nem csak azért, mert mindenki teljesen összeöltözött…

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) által megosztott bejegyzés, Szept 26., 2020, időpont: 2:30 (PDT időzóna szerint)

Képzeld, György egy nagyon különleges tárgyi emlékkel tért haza a találkozóról, ugyanis David egy őslény fogával lepte meg őt. És melyik gyerek ne vágyna egy ennyire egyedi és menő ajándékra! „Amikor találkoztak, Sir David egy hatalmas megalodon (óriásfogú cápa) fogat adott György hercegnek. Sir David az 1960-as években, egy családi nyaralás alkalmával találta a fogat Máltán, a sziget lágy mészkövébe ágyazódva, ami 23 millió évvel ezelőtt kerülhetett oda. Úgy gondolják, hogy egy 15 méteres megalodonról volt szó, ami körülbelül kétszerese a napjainkban legnagyobbnak tartott fehér cápának” – olvasható a @kensingtonroyal posztjában.

A találkozó oka egyébként David új filmje, A Life On Our Planet vetítése volt, ami október 4-én érkezik majd a Netflixre. Nem csoda, hogy a zárt körű premierre Katalin és Vilmos is hivatalos volt, hiszen mindketten rendkívül fontosnak tartják a természetvédelmet: „A közös szenvedélyük miatt továbbra is támogatják egymást a feladatukban, hogy megbirkózzanak a bolygónk előtt álló legnagyobb környezeti kihívásokkal.”

Még több

Sztárhírek